T. Efe Oluşturma zamanı: 14 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 14 Mart, 2010 Tüm değeli forum üyelerine merhabalar... Bu foruma yeni üye oldum ve hevesle yurt dışından ilk combomun siparişini verdim, ama sanırım raket ve lastikler yapıştırılmadan gelecek. Yapıştırma konusunda hiç tecrübem yok ve ilk komboma da kıyamıyorum. İstanbul - Avrupa yakasında raketimi hazırlamama yardım edebilecek merkezleri önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 yapıştırıcın varsa evde deneyebilirsin, gereken malzemeler: yapıştırıcı, bulaşık süngeri veya sarı temizlik bezi, maket bıçağı veya bistüri, merdane veya rulo şeklinde herhangi bir nesne yoksa zaten seçeneğin kalmıyor, yardıma ihtiyacın olacak, oradaki arkadaşlar sana yardım edecektir
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Tüm değeli forum üyelerine merhabalar... Bu foruma yeni üye oldum ve hevesle yurt dışından ilk combomun siparişini verdim, ama sanırım raket ve lastikler yapıştırılmadan gelecek. Yapıştırma konusunda hiç tecrübem yok ve ilk komboma da kıyamıyorum. İstanbul - Avrupa yakasında raketimi hazırlamama yardım edebilecek merkezleri önerirseniz sevinirim. Teşekkürler. ups e antreman yapmaya bi gidin isterseniz yardımcı olabilecek arkadaslar çıkar sanırım... ups ile ayrıntılı bilgileri forumda bulabilirsiniz...
T. Efe Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 yapıştırıcın varsa evde deneyebilirsin, gereken malzemeler: yapıştırıcı, bulaşık süngeri veya sarı temizlik bezi, maket bıçağı veya bistüri, merdane veya rulo şeklinde herhangi bir nesne yoksa zaten seçeneğin kalmıyor, yardıma ihtiyacın olacak, oradaki arkadaşlar sana yardım edecektir çok teşekkürler.
T. Efe Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 ups e antreman yapmaya bi gidin isterseniz yardımcı olabilecek arkadaslar çıkar sanırım... ups ile ayrıntılı bilgileri forumda bulabilirsiniz... çok teşekkürler.
Saadettin Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2010 Selamlar.. Eğer Çapa tarafına yakınsanız bana getirirseniz yapıştırırım. Herhangi bir masrafınızda olmaz.Sevgiler
T. Efe Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2010 Selamlar.. Eğer Çapa tarafına yakınsanız bana getirirseniz yapıştırırım. Herhangi bir masrafınızda olmaz.Sevgiler Teşekkürler, çok sevinirim,hem de öğrenmiş olurum sizden.
Recommended Posts