oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 3 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 3 Mart, 2010 hakemin ense açısından çekilmiş, görüntü kalitesi gayet tatmin edici bir maç. Diğer oyuncu smirnov olabilir emin değilim.
lobianco Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 Bu açıyı seviyorum ya, daha çok şey öğreniyorum sanki bu açıdan. Biraz daha yüksekten çekse tam istediğim gibi olacakmış. Teşekkürler.
monostatik Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 aynen karsıdakı smirnov ....smirnovun teknıgını cok begenıyorum ama cok fazla basıt hata yapıyo o yuzden macları cok kolay kaybedıyo...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 oyun tarzından ben de smirnov oldugunu düşünüyorum...
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 aci gercekten cok güzel oyuncularin hareketlerini daha iyi görebiliyoruz, smirnov cok iyi oynuyor topspinleri lokum gibi ama basit hata cok
cagan Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 Son sayı pek dramatik olmuş :gulumse: Masadan açılıp top çıkaran oyuncuların topunun koca masada gidip de kenara çarpmasını hangi fizik kuralı açıklar merak ediyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap