Guest Togay Oluşturma zamanı: 2 Nisan, 2005 Oluşturma zamanı: 2 Nisan, 2005 Arkadaşlar, Gelecek cumartesi evleniyorum. İzmir buluşmasına katılmış olanlar müstakbel eşimi tanıyorlar zaten. O tarihlerde Antalya'ya yolu düşen olursa beklerim.
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 Arkadaşlar,Gelecek cumartesi evleniyorum. İzmir buluşmasına katılmış olanlar müstakbel eşimi tanıyorlar zaten. O tarihlerde Antalya'ya yolu düşen olursa beklerim. togay bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle....bir yastıkta kocayın...
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 Sacit abi çok sevindim, mutluluklar dilerim.. Smokini giyip geliyorum :
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 allah mesut etsın. darısı tum forumun başına...
PingPongMan Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 yav ortak, hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, Allah mesut etsin, bir yastıkta kocatsın, hayat boyu mutluluklar dilerim ikinize de... Ping
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Allah bir yastikta kocatsin, omur boyu mutluluklar dilerim...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Her ikinizede ömürboyu mutluluklar dilerim.
Ertan Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Tebrikler ve Mutluluklar dilerim.
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 İşallah bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu sürer Togay tebrik ederim
Saadettin Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Ömür boyu mutluluklar diliyorum...
Guest MehmetAli Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Ömür boyu mutluluklar dilerim. Darısı başımıza.
Sergent Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 SİZİ TEBRİK EDİYOR VE MUTLULUKLAR DİLİYORUM.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Herkese çok teşekkür ediyorum.
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Yalnız dikkatimi çekti hiç kimse "emin misin", "son kararın mı", "bak daha vaktin var" gibi laflar etmemiş. Ben de demiyorum tabii ki ama Ping bu fırsatı kaçırmazdı ama atladı herhalde. :
Guest Togay Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Yalnız dikkatimi çekti hiç kimse "emin misin", "son kararın mı", "bak daha vaktin var" gibi laflar etmemiş. Ben de demiyorum tabii ki ama Ping bu fırsatı kaçırmazdı ama atladı herhalde. Evet, vazgeçirmeye çalışmak bir yana smokini giyip gelmeye niyetlenen bile var
Saadettin Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Yok canım... Yenge'de İzmir'deki turnuvaya katıldığı ve masa tenisi oynamasını bildiği için kimse itiraz etmedi. Sonuçta her durumda masa tenisi kazanacak. Ya masa tenisi oynamayan biriyle evlenseydi de eşi antrenmana göndermeseydi ne olacaktı :
Toranomon Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Tebrikler Togay. İkinci balayınız için Ankara buluşmasına bekleriz.
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Bende tebrik ederim sacit abi. mutluluklar
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Abicim öncelikle Allah mesud etsin der,yenge ile hayatta öncelikle sağlık,sonra mutluluk ve başarılar dilerim... :gulumse:
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2005 Tebrikler....Hayat boyu mutluluklar dilerim...
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2005 tebrikler abi darısı basımıza Bİ OGLUM OLSADA SUNNETİNİ GORSEM AH AHHHHHH
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2005 Arkadaşlar,Gelecek cumartesi evleniyorum. İzmir buluşmasına katılmış olanlar müstakbel eşimi tanıyorlar zaten. O tarihlerde Antalya'ya yolu düşen olursa beklerim. togay mutluluklar.. :
Guest YavuzC Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2005 ÖMÜR BOYU SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap