turushanovgu Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2010 bu sıralar banda marka lastiklerle fazla haşır neşir oluyorum, forumdan caner isimli arkadaşımız beni uyarana kadar banda'nın ittf onaysız olduğunu bilmiyordum, siteyi incelediğimde onaysız olduğunu gördüm, ancak geçenlerde aldığımız banda helix enegix lastiği kontrol ettiğimde ittf onayı var, bu konuda bilgisi olan var mı acaba???
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Firma kapandığı için artık ITTF onayı yok. Vaktinde onaylı idi.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 heeee, şimdi oldu, ama üretilmese de onay kısmında geçmesi lazım değil mi? gerçi o liste her yıl düzenleniyor, vergiler alınıyor, firma yoksa orada yer almasının anlamı da yok
Guest caner12 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 yabancı sitelerde onaylı olmadığı yazıyor ama elden satanlar onaylı diyor çok karışık bi durum ama onaysız olsa bile küçük çapta oynayanlar için sorun olmayacağını düşünüyorum
turushanovgu Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 sevgili caner, belirttiğim gibi energix lastiğin üzerinde ittf onayı mevcut (diğer modelleri için birşey diyemeyeceğim), bu olduktan sonra china open'a bile katılabilirsin
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap