turushanovgu Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2010 şimdi aldığım habere göre bu cumaresi-pazar çayeli'de turnuva düzenlnecektir, ayrıntıları öğrendikçe buradan bildireceğim, herkes davetlidir ilgili haber
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 şimdi aldığım habere göre bu cumaresi-pazar çayeli'de turnuva düzenlnecektir, ayrıntıları öğrendikçe buradan bildireceğim, herkes davetlidir Benimde aklımdan geçiyordu, Emre Abi'yi anınca bu aralar çayelinin kurtuluşu olduğunu hatırladım :gulumse:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 ömercim trabzon tayfasına sen haber verirsin artık, bu hafta sonu zaten idmana gelecektin, şansına ayaklarının altına turnuva seriyoruz, geçenki turnuvadan daha iyi sonuç alman dileklerimle
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 ömercim trabzon tayfasına sen haber verirsin artık, bu hafta sonu zaten idmana gelecektin, şansına ayaklarının altına turnuva seriyoruz, geçenki turnuvadan daha iyi sonuç alman dileklerimle Ulaşabildiklerime haber veririm. Turnuvayı ayağıma sermenize de çok sevindim açıkçası Aynı dileklerle... Görüşmek üzere...
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 gelmek isterdim fakat biraz uzak kaçıyor bize:)
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 gelmek isterdim fakat biraz uzak kaçıyor bize:) sadece sana değil bize bile biraz uzak kaçıyor.Trabzona zaten zor gidiyoruz.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 hocam kurtlar sofrasında bizi yanlız mı bırakacaksınız, yerler valla bizi
Guest FiratTemel Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Merhaba, Ben Masa Teni'si Turnavasına Katılmak , istiyorum ama ben'im yaş'ım 12 o yüz'den okulumuz Masa Teni'si Takım'ındaydım ama Takım bozuldu o yüz'den bireysel olarak katılmak istiyorum biliyorsanız bilgilendirirmisiniz...? İstanbul içi olsun...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 katılabilirsin, takımla ilgili bir turnuva değil bu, ferdi yani bireysel turnuva, sabah 8:30da nüfus cüzdanı ile gelirsen yeterli olur,
Guest FiratTemel Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Adres bilgin varsa verebilirmisin
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 sevgili fırattemel kardeşim öncelikle hoşgeldin.bu turnuva rize çayelinde yapılacak.sen istanbul içi olsun demişsin.istanbul'da da sık sık turnuvalar düzenleniyor.forumumuzu takip edersen mutlaka göreceksindir.başarılar dilerim sana.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 heeeee, ben arkadaş rizede oturuyor sanmıştım
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 hocam kurtlar sofrasında bizi yanlız mı bırakacaksınız, yerler valla bizi doktorum orası senin evin.evsahibi olduğun yerde senin borun öter. ben derece yapacağına inanıyorum.başarılar dilerim.tabi sadece sana değil herkese. bu arada adem hocam katılıyor mu ki?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 sizleri de aramızda görseydik daha mutlu olacaktık ama ne yapalım sağlık olsun, 28 martta görüşme dileğiyle
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.inşallah bir aksilik olmazsa 28 martta görüşeceğiz.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 turnuva sonuçlanmıştır, dereceye girenleri ve katılan herkesi kutluyorum, 28 mattra tekrar buluşmak dileğiyle 1) şener bayrak ( trabzon ) 2) turushan övgü ( rize ) 3) ahmet karataş ( trabzon ) 3) mustafa akyüz ( trabzon ) 3.lük 4.lük maçları oynanmamıştır, ahmet şampiyona yenildiği için ilk olarak onu yazdım, mustafacım sakın alınmayasın
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 katılan herkesi tebrik ederim.doktorum sana dediğim gibi dereceni yapmışsın.ama nedir şu şenerden çektiğin. :gulumse: bu arada şener de adem'in yokluğunu iyi değerlendirmiş.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 şener daha iyi oynadı, kendisini özellikle tebrik ediyorum, artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz ben bu maçla birlikte uzun tırtıl safyasını uzun bir süre kapatıyorum, bundan sonra mavi-yeşil sahalarda daha farklı eseceğim
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 Dereceye girenleri tebrik ederim. Katılım bu sefer az oldu, kendi aramızda yaptık turnuvayı, seviye olarak daha üstün olan 8 kişi zorlanmadan çeyrek finale kaldı. Ben çeyrekte Mustafa Akyüze yenilip evimin yolunu tuttuğumdan yarı final ve finali izleyemedim ama Ahmet Karataş'tan birincilik bekliyordum. Finallerin daimi adamı Şener de bekleneni yapmış. Turushan Abi'yi artık pistlerde düz lastikle görmek istiyoruz :gulumse:
adem boncukoglu Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2010 Dereceye giren ve katılan arkadaşları tebrik ederim. Biz de gelmek isterdik ama bu sefer olmadı. Ekstra kutlamalar : "Şener bravo :) Turushan Hocam, tebrik ederim, lastik konusundaki kararına da sevindim. Ahmet ve Mustafa sizi de tebrik ederim. Anladığım kadarıyla Ömer ve İbrahim Hocam da katılmışlar. Onlara da bir daha ki sefere derece olur inşallah diyelim :)" 28 Mart ta görüşmek üzere...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2010 sağolasın adem hoca, inan karara ben de çok sevindim farkında değilsin belki, geçen trabzon turnuvasında çift taraz düzle başlamış fakat kombi ağırlığı nedeniyle rahatsız olup düzü sökerek tekrar uzun tırtıl takmıştım, turnuva öncesinde de çift düzle antrenman yapmadığım için adaptasyon sorunu yaşadım, şimdi 28 marta kadar bu şekilde çalışıp oyunu daha farklı kuracağım
adem boncukoglu Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2010 Bence daha iyi olacak bu şekilde. 28 Mart ta görürüz hep beraber :) Selamlar...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap