Alman-Mehmet Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2010 Merhaba, bu tahtayi daha önce kullanan oldu mu ?? nasil bir tahtadir ?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 bizim çaylaklardan birine yapmıştım, üzerinde bryce ile oynuyor, bryce lastiklere rağmen çok hızlı olmayan kontrollü bir kombi, zaten sınıf olarak all+ & off- olarak geçiyor, kafası normale yakın ölçülerde 156x149, kalınlık olarak ince tahtalardan (5.5mm), rahatsız edici bir ağırlığı yok, işçilik çok güzel, bizde düz sapı var, sap yapısı kibar (xiom'un düz sapları kadar rahatsız edici bir kalınlığı yok) nasıl oynadığını, ne düşündüğünü bilmiyorum ama bu tahtaya ben o kadar para vermezdim
Guest donik Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Ben kullanmadım ama timde en çok satılan donic tahtası bu.http://www.tabletennisdb.com/table-tennis-blade.php?id=donic-waldner-senso-carbon bu sitede de yorumları var.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 ben sitelerin verdiği 'en çok satan tahtalar'' veya lastikler kısmına pek katılmıyorum, satış politikası olabiliyor, ekimanın satılması için vatandaşı yanlış bilgilendirip o ekipmana yönlendiriyor olabilirler, bir çok sitede farkettiğim bir durum bu
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Alışılan hızlı karbon tahtalardan değil. Bol titreşimli, hızı için Korbel ayarında diyebilirim. TBS, Maze filan sevenlerdenseniz çok titreşimli gelir, yavaş da gelebilir. Ama bence güzel tahta. En çok satılan Donic tahta olması gayet mümkündür.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap