mutas Oluşturma zamanı: 25 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 25 Şubat, 2010 Ankara'da Xiom Vega Pro elinde kesin bulunacak bir firma var mı acaba? Yarın Ankaradan geçiyoruz elden alma fırsatım olacak.
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Ankara'da var mı bilmiyorum. Ama fastspin'e siparişini veriyorsun bir sonraki gün elinde oluyor.
mutas Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Evet yokmuş. Cevap için teşekkürler.
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 http://www.fast-spin.com/ Nihat Bey ile irtibata geçersen yardımcı olacaktır.
ysonmez Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Yok abi vala artık forumda isyanlara başlıyorum. Ne bir mağaza ne bir kurs ne de bir klup var. Bu nasıl şehir? Nerede bu şehrin temsilcisi? Nerede bu şehirde masa tenisi oynayacak yerler? Turnuva olur bu hiç bu şehirde? Bir allah kulu cevap bulamaz mı yaauu. Bir aralar hüseyin adlı kullanıcının her yere reklam yazdığı gibi bende bu soruları yazıp durcam artık. Bide geniş ailede zekai karakterini izleyince tam isyana bağladım vala.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap