oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 25 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 25 Şubat, 2010 30. spor şöleni kapsamında Fakülteler arası masa tenisi turnuvası yapılacaktır. 27 - 28 şubat, cumartesi-pazar saat: 10.00'da maçlar başlayacaktır. Merkez kampüste Hasan Polat Spor Salonun'da oynanacaktır. Geçen senenin 1. si Mühendislik Fakültesi Takımı olarak (Ömer Kuloğlu, Mehmet Şentürk, Ahmet Karataş) bu sene de idaalıyız... Herkes izlemeye bekliyoruz.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 ömercim başarılar dilerim, lig öncesi son prova olur size
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 ömercim başarılar dilerim, lig öncesi son prova olur size Teşekkür ederim Turushan Abi, lige bizi alırlarsa eğer provası olur tabi
turushanovgu Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 sen takımını kur, bir şekilde dahil edileceksiniz, ordan veya burdan
cagan Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Ne güzel sizin üniversitede bu tarz etkinlikler yapılıyor..Bizim üniversitede hak getire..Şenlikten,şölenden anladıkları tek şey 2-3 popüler şarkıcı getirip konser verdirtmek..
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 İTÜ olarak biz de şuan ugraşıyoruz ama bir sürü bürokratik engel var... en onemli kısmı da maddi yönü... güzel bi turnuva geçirirsiniz umarım....
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Başarılar dilerim size. Sizi zorlayacak rakip var mı?
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Başarı dilekleriniz için teşekkür ederim. Bizi zorlayacak 2 takım var, kağıt üzerinde biz favoriyiz ama masa tenisi bu belli olmaz :gulumse:
Guest Mehmet Şentürk Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Başarılar dilerim ömerciğim. İnşallah birinci olursunuz :P
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Başarılar dilerim ömerciğim. İnşallah birinci olursunuz :P Aynı takımda değil msiniz?
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 @Mehmet Şentürk sağol katkılarınla birinci oluruz inşallah :gulumse: @Hakan Kırık Evet aynı takımdayız
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Turnuva sonuçlanmıştır: 1.Beşikdüzü MYO 2.Mühendislik Fakültesi 3.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
ararat1973 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Turnuva sonuçlanmıştır: 1.Beşikdüzü MYO 2.Mühendislik Fakültesi 3.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tebrik ederim. Beşikdüzü myo oyuncularını tanıyormuyuz?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 hasret ve esat var, tanırsın hocam onları, 3. adam tanıdık değil, bizimkiler diziliş hatası yapmış, o yüzden sonuç bekledikleri gibi olmadı, ama yine de tebrikler, esat ve hasret'i de başarılarından dolayı kutluyorum
cagan Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Diziliş hataları gerçekten maçın kaderini büyük oranda etkiliyor..O yüzden dizilişi iyi belirlemek şart..Maç sadece masada kazanılmıyor,stratejiyi iyi kurmak şart..Hem geçmiş olsun,hem de tebrikler diyorum Ömer..Nihayetinde 2. lik de kötü bir sonuç değil..Tabi 1. lik için favoriyken kaybetmek üzmüş ve sinirlendirmiş seni ama sağlık olsun :gulumse:
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Haklısın...Son senemde bir altın madalya daha isterdim ama neyse gümüşte iyidir renk katar
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 bence diziliş hatası bahane. bizden daha iyiydiler diyemiyor.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 bence diziliş hatası bahane. bizden daha iyiydiler diyemiyor. Daha iyidiler diyemem çünkü takımlar denkti. Dizilişi doğru yapsaydık sonuç çok farklı olabilirdi. Geriye düşünce baskı ve stres iyi oynamayı engelliyor... haticeye değilde neticeye bakarsak haklısın :gulumse:
Guest cengiz52 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 dereceye giren leri tebrik ediyorum. beşikdüzü myo 3. adamı kim bilmiyorum ama takım maçlarında denk kuvvetler hatta kendi takımınızdan biraz daha üstün takımlar karşısında 3. adam takım oyununu kazandırabilir. sonucu bilmiyorum ama mühendislik 3-2 kaybetti gibime geliyor. 1. ve 2. adamlar denk kuvvetler ama mühendislikten 3. adamın maçı aldığını tahmin ediyorum. hasret ve esatın son aylarda göz dolduran oyunları ve değişik servisleri dikkat çekmiyor değil. tebrik ediyorum.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 dereceye giren leri tebrik ediyorum. beşikdüzü myo 3. adamı kim bilmiyorum ama takım maçlarında denk kuvvetler hatta kendi takımınızdan biraz daha üstün takımlar karşısında 3. adam takım oyununu kazandırabilir. sonucu bilmiyorum ama mühendislik 3-2 kaybetti gibime geliyor. 1. ve 2. adamlar denk kuvvetler ama mühendislikten 3. adamın maçı aldığını tahmin ediyorum. hasret ve esatın son aylarda göz dolduran oyunları ve değişik servisleri dikkat çekmiyor değil. tebrik ediyorum. 3. adamın önemi çok dediğinde haklısın Cengiz abi fakat durum biraz farklı oldu. 1.Ahmet çıktı Esat'a yenildi, 2.Mehmet çıktı Hasrete yenildi, 3. ben çıktım ama onların 3.adamı oynamasını bilmiyordu pek, sonra Ahmet Hasrete yenilince 3-1 kaybettik. bence hatamız benim 3. çıkmam oldu. Esat ve Hasret iyi oynadılar ve hakkettiler.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap