Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 25 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 25 Şubat, 2010 Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım için iş arıyoruz. Buradan sizlere duyurmak istedim çünkü hepinizin ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum. Kendisi zaten çok iyi bir masa tenisi sporcusu ve 1. ligde oynuyor. Eski çalıştığı yerden ayrıldığından beri iş arıyoruz ancak uzun süredir bulamadık. Otomotiv sektöründe yedek parça üzerine satış, satın alma ve stok takibi vs.. alanında çok tecrübeli. İşletme Fakültesi mezunu. Otomotiv sektörü haricindede çalışabilir ve hangi şehir olursa olsun iş bulduğumuz zaman gidecek. Belki bulunduğunuz şehirde işe girdiği kurum içinde oyuncu olarakta oynayabilir. Sizlerden güzel haberlerinizi bekliyorum. 5369385326 telefonum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Bu arada CV'sini ekliyorum. Tüm bilgilere buradan ulaşabilir ve gerekirse kullanabiliriz. Dediğim gibi sadece Otomotiv olması gerekmez. Tüm sektörlerden bulunacak bir yerlerde olabilir. ENSARİ ACAR CV.doc
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2010 Arkadaşlar ilgilenen bütün üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Arkadaşım işe girdi ve çalışmaya başladı...
Bora Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2010 Ensari abi adına sevindim. Hayırlı olsun.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap