Alman-Mehmet Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2010 Bakin Ma Lin Timoyu nasil yenmis.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Bakin Ma Lin Timoyu nasil yenmis. Benzer bir skoru, zang jike ma line yaşatmıştı.
tufan Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Bakin Ma Lin Timoyu nasil yenmis. üzüldüm yaf hey gidi timo
ibrahima Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Nihayet Timo'yla ortak bir yanım oldu. Ağaçtan düşen biri olarak Timo'yu çok iyi anlıyorum. Ben bu duyguyu ayda bir yaşarım. Bana bu duyguyu yaşatan aklıma gelen birkaç isim: Mehmet Yılık Ertan Patır Uğur Beşok (çok iddialı bir tavır almayıp kaderime razıyım görüntüsü verirseniz servis falan kaçırıp bir sayı veriyorlar. Racon bu anladığım kadarıyla) ve ismini şu an hatırlayamadağım Fenerbahçe veteran müdavimleri. Bakin Ma Lin Timoyu nasil yenmis.
Bora Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Abi oraya bir kaç isim yazdın da sanıyormusun ki onların hiç bu duyguyu yaşamadığını.. Birinin karşısında ben vardım. Burada ismi olmayan biri de benim karşımdaydı. Sporda normaldir böyle şeyler. Önemli olan rakibe saygı duymaktır. Ben 11-0 a giden sette bilerek sayı vermeyi racon kabul etmem.
KursaD Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 Keske bakmaz olsaydım. Bunudamı gorecekdık Tımooo :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap