Guest ramisakar Oluşturma zamanı: 13 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 13 Şubat, 2010 liglere katılmam için bir kulüpte oynamam gerekiyormuş. istanbulda yazılacağım bir kulüp var mı?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2010 Öncelikle siz zaten iyi bir oyuncuysanız çoktaan bir teklif gelmiş olmalıydı demek istiyorum,eğer kızmazsanız....Zaten kulüpler iyi oyuncuları sürekli inceleyip bütçelerine göre takım oluşturuyorlar.... Siz bir kulüpte oynamak istiyorsanız öncelikle o takımın sorumlularına ulaşmaya çalışın , sonra antremanlara katılın sonra onlar size zaten dönecektir.... Ya da en kötü ihtimalle benim param var bu iş yaparım diyorsanız Terfi ligi için takım kurun,ligden çıkın siz o takımda yerinizi alın....
Guest agabey Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 bende klüp arıyorum kendımı isbatlamak ıcın ne yapmam gerkiyor istanbulda klüp seçmeleri felan varmı istanbul fatihde oturuyorum
Guest sadiksoyluoglu Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Ankarada var mı?
ysonmez Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Allah aşkına allahın bi kulu ankara için bi kurs kulüp yazsın hiç mi yoktur arkadaş koca başkentte.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap