KursaD Oluşturma zamanı: 10 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 10 Şubat, 2010 Merhaba abıler , dostlar. Oh Sang Eun benım cok sevdıgım ve ornek aldıgım bır masa tenıscı. Temel vurusları muhtesem. Cok teknık ve estetık. Ve tam benım oynamak ıstedıgım bır tarzla oynuyor. Gordugum kadarıyla forumda adı cok gecen bır oyuncu degıl. Ama sıralamada 11. (yahut 12. ydı galıba tam hatırlamıyorum ) olması ve cok teknık olması gercekten benı cok etkıledı. Bır de sızlerın goruslerınızı almak ıstedım. Sız neler dusunuyorsunuz Oh Sang Eun hakkında ?
ongun Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Merhaba abıler , dostlar. Oh Sang Eun benım cok sevdıgım ve ornek aldıgım bır masa tenıscı. Temel vurusları muhtesem. Cok teknık ve estetık. Ve tam benım oynamak ıstedıgım bır tarzla oynuyor. Gordugum kadarıyla forumda adı cok gecen bır oyuncu degıl. Ama sıralamada 11. (yahut 12. ydı galıba tam hatırlamıyorum ) olması ve cok teknık olması gercekten benı cok etkıledı. Bır de sızlerın goruslerınızı almak ıstedım. Sız neler dusunuyorsunuz Oh Sang Eun hakkında ? Asıl adı Oğuzhan Öğün. Aynı mahallede beraber büyüdük. Kore milli takımı ant. geldiğinde bana söylemedi, kendi gitti adi. Ne arar ne sorar.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Ongun abi süpersin İstikrarlı ama benim kanımın ısınamadığı bir adam....Ma LİN gibi bi cins adam işte....Ama onun kadar atak değil gibime geliyor benim.
ysonmez Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Timo bilader ne derse o! Adam röportajda demiş ben Oğuzhan'ı sevmim demiş daha bana laf düşmez vala bende sevmim o adamı
cagan Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Backhand'ini beğendiğim sayılı oyunculardan kendisi..O kadar rahat top dağıtıyor ki backhand'i ile,hayran olmamak mümkün değil..Zaten iyi bir oyuncu olmasa 11. sırada da olmazdı..Forumda paylaşılmıştı sanırım,Wang Hao'yu resmen paspasa çevirdiği bir maç var..İzlemeyenler varsa kaçırmasın..Gerçi Wang Hao'yu çaresiz durumda görmek için çok uzaklara gitmeye gerek olmasada en formda olduğu dönemlerden birinde yenmesi takdire şayandı..Yenmesini geçtim,backhand performansı muazzamdı..
ozgur seker Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 izledigim her macinda agzim acik kaliyo insan bu hareketleri bu kadar rahat ve kaliteli nasil yapar diye kendini hic zorlamiyomus gibi bi hali var
ysonmez Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Timoyla maçını izlerken kendi kendime düşündüm bu adamı yenmek için ne yapmalı diye ama bir türlü bulamadım:D:D Adam öyle sakin ve rahat ki adeta bir duvar misali her top geri geliyo çok tuhaf.
Bora Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2010 Asıl adı Oğuzhan Öğün. inanmayanlar için gelsin..
Saadettin Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 Aaa!! Buda devşirme sporcularımızdanmışta haberimiz yok. Türkmüş ve Kore devşirmesi olmuş(inport ekisport yani)... İleride ilk 3 içinde yer alacak diye şimdiden adının üstünü fosforlu kalemle çixiom... aha ben demişidim diyeceeemmm...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 Vaay be Bora naptın sen yaa...
ozgur seker Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 inanmayanlar için gelsin.. resim cok hos olmus tebrik edeerim
ongun Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 inanmayanlar için gelsin.. Kafa kağıdı güzel olmuş. Ben bile inandım. Eline sağlık. Tebrik ettim.
ysonmez Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2010 Geçenlerde Su İçin (Xu Xin) içinde malatyalı diyolardı ama aslı var mıdır bilmem. Ama hüviyet on numara tebrikler.:D:D
KursaD Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 Evet Cagan abı Wang Hao yu 4-0 yendıgı macı bende ızledım . Muhtesem oynamıs o macta. Ustelık son sette Oh Sang 8-2 den cevırmıstı macı.. Bu arada Ongun abı supersın herzamankı gıbı xD Oguzhan Öğün xD
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap