frknaltnk Oluşturma zamanı: 7 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 7 Şubat, 2010 Pekin Olimpiyatlarında yenildiği Oh Sang Eun'a bu sefer tekrar yeniliyor.. Açıkcası Timo Boll'den bu sene boyle bir yenilgi beklemiyordum. Link :
umur Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 son sayı çok güzel bana waldner-ma lin maçını hatırlattı.ama resmen bloklarla almış maçı Oh Sang Eun
frknaltnk Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 backhandden çok iyi top dağıtıyor OH Sang
ysonmez Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Euro-12 maçlarını izlemeseydim gerçekten Timo'da düşüş olduğunu söyleyecektim. Ama hala formu yerinde fakat yeni nesil çinlilere(Ma long, Xu Xin vb..) kafa tutabilir mi arasını bilemem.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Timo ondan korkuyorum demiş :
frknaltnk Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 Xu Xin'e yeni yenildi zaten :)
KursaD Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 evet Xu Xin e baya kotu yenıldı hemde =/. Ma long la olan macları cekısmelı gıdıyor tımo nun. fakat oh sang a karsı sansı tutmuyor . oh sang ın yenmesıne sevındım . eee idolüm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap