Mustafa Özkay(maz)E Oluşturma zamanı: 4 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 4 Şubat, 2010 51. UPS MASA TENİSİ TURNUVASI 06.şubat.2010 cumartesi saat : 14.00 Katılım ücreti Öğrenci=5 TL Tam=10 TL Zaten 0nur yazmıştı ama ben daha rahat gözüksün istedim
takefiree Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 istanbulda nerdeyse haftada bir turnuva oluyor.mersinde yılda 2-3 turnuva zar zor goruyoruz. istanbula tasınasım geldi.dis hekimi arayan bir yer varsa haber verin lutfen ;)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 istanbulda nerdeyse haftada bir turnuva oluyor.mersinde yılda 2-3 turnuva zar zor goruyoruz. istanbula tasınasım geldi.dis hekimi arayan bir yer varsa haber verin lutfen ;) Ben de bunu düşününce halimize şükrediyorum. Hepinize bol sabır diliyorum.
Bora Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 bu sefer de sonuçları ben açıklayayım. 1- cengiz penholder 2- tsubasa ozora (ozan yani) 3- serhat a1 4- ben
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 bu sefer de sonuçları ben açıklayayım. 1- cengiz penholder 2- tsubasa ozora (ozan yani) 3- serhat a1 4- ben güzel olmuş :gulumse: bugunki turnuva cidden güzeldi katılım aşırı olmasa da iyi oyuncuların coklugu ortalıgı şenlendirdi... dereceye girenlere tebrikler...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap