Misafir Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2005 yarı antrenörümüz sayılan tufan abinin başarısını burdan öğrendiğim için utanç içerisinde olup abi seni de tebrik ediyom valla bundan sonra ki hsdefim senden set almak :B:
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2005 yarı antrenörümüz sayılan tufan abinin başarısını burdan öğrendiğim için utanç içerisinde olup abi seni de tebrik ediyom valla bundan sonra ki hsdefim senden set almak :B: Tabii bir haftayı aşkın bir süredir antremanları asarsan hiç bir şey öğrenemezsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2005 o kadar az mı olmuş:) valla abi beni unut:))) masa tenisi artık netten oynuyom ben
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2005 Hayırlı olsun diyelim,abi adanadaki fotoğraflar çıktı,süper....
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2005 Hayırlı olsun diyelim,abi adanadaki fotoğraflar çıktı,süper.... Özhan federasyonun sitesindede bir fotoğrafımız yanınlandı.Federasyon başkanımız ve GATA kız takımımla beraber.
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2005 Abi zaten o fotoğrafı ben çektim,Aynısı fakat benim olduğum benim elimde var...
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2005 tufan abi oyunundan iki sayı www.masatenisci.com'da yayınlanıyo abi ikinci sayı müthiş yaw.buda senin üçüncü acayip vuruşun olsa gerek.!
Umitt06 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2005 http://www.masatenisci.com/index3.php?id=178 üyelik şart
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap