Guest Supra75 Oluşturma zamanı: 26 Mart, 2005 Oluşturma zamanı: 26 Mart, 2005 selam arkadaşlar.ben kendimi geliştirebileceğim klup ya da ona benzer bi faliyet yeri arıyorum.şu an orta seviyelerde dolanıyorum.önerilerinizi bekliyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2005 selam arkadaşlar.ben kendimi geliştirebileceğim klup ya da ona benzer bi faliyet yeri arıyorum.şu an orta seviyelerde dolanıyorum.önerilerinizi bekliyorum. selam supra...kendini geliştirmek istemen güzel de nerde yaşadığını söylersen sanırım daha iyi yardım alabilirsin...
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 arkadaslar bende kendimi geliştirme konusunda yardım istiyorum..konyada okuyorum,yazında burdurdayım..yardımcı olursanız sevinirim..teşekkurler..
Umitt06 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Ahmet kardeş Konya'da masa tenisi konusunda sana tavsiyelerimi yazmiştım. umarim denemişsindir. denemediysen dene olmazsa bir daha bakariz
Guest Can Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2005 ben yazın Ankaradayım.masa tenisini iyi bilen birisi ile oynamak isterim.çankırıda üst düzey oyuncu yok.yada var bize gözükmüyor.
Guest atacans Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2005 kendinizi geliştirmeniz için rakibe üstün olduğunuzu da hissettirmelisiniz böylece psikolojikman da üstün duruma geçersiniz kazandıkça gelişirsiniz
Istanbullu Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2005 kendinizi geliştirmeniz için rakibe üstün olduğunuzu da hissettirmelisiniz böylece psikolojikman da üstün duruma geçersiniz kazandıkça gelişirsiniz peki rakip senden üstünse nasıl üstün olduğunu ona hissetireceksin ? kaybettikçe de gelişilmiyormu.? tamam seninde kendine göre ii yönlerin olabilir ama sana bu konuda fazla katılmıyorum...
Misafir Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2005 düzenli idman ve maç...en iyisi..iyi ekipman ve iyi partner olmsaı şartlarıyla tabi..
dilsever Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2005 İyi, hoş söylüyorsun da; biz bu sporda yeniyiz. Nasıl yeni bir raket oluşturabilirim?
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2005 bu oyunda yeni olduğuna göre bence butterfly off tahta almakla işe başlayabilirsin...lastik olarak da her tür oyun stiline uygun olan sriver fx öneririm...ama en kalınını alma bence lastiğin...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap