oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 25 Ocak, 2010 Oluşturma zamanı: 25 Ocak, 2010 Lee'ye dikkat diyorum. Henüz 19 yaşında, asyanın yükselen yıldızı diyorlar, gayet hareketli bir oyunu var. Final karşılaşması: Yarı final karşılaşması: Yarı final: Çeyrek final karşılaşması: Chen Weixing deli oluyor bu karşılaşmada hiç bu kadar sinirli ve küfrederken görmemiştim :gulumse:
ysonmez Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Chen'in sağ dizinde bi sakatlık var zannedersem ve Allahtan şortunun içine bişiler giymiş :D:D
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 bence bir yaptırım uygulanmalı chen'e karşı
onurzaim Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Kişiliğini sergiliyor aslında ama bazen aşırıya kaçırmasa seyretmesi daha zevkli olacak.
lobianco Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Lee kızlarla mı antreman yapıyor nedir, masa başına geçip tıkır tıkır oynuyo, hele ki final maçında İnsan biraz açılır bi kontra spin yapar, side spin yapar, bu ne yaw
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 Final maçının linkini görüntü kalitesi çok iyi olanı ile değiştirdim. Asyanın yeni nesil oyuncuları etkili geliyorlar, lee de üst sıralara tırmanır yakında.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap