ararat1973 Oluşturma zamanı: 25 Ocak, 2010 Oluşturma zamanı: 25 Ocak, 2010 Elimde orta derecede yapışkanlı çin lastiği var. Lastiğe zarar vermeden yapışkanlığını en az düzeye indirmenin bir yolu varmı?
cagan Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Lastiği hor kullanmak! Ben ne zaman çin lastiklerime gözüm gibi baksam,her antrenman sonrası güzelce silip folyo ile kapatsam lastik yapışkanlığından hiçbirşey kaybetmiyor,hatta daha yapışkan hale geliyordu..Ne zaman ki bu işlemleri yapmadan toz toprak içinde kaldırdım kılıfıma o eski yapışkanlıktan eser kalmadı..Tabi lastiğin ömrü ne olur bilemem ama benim yöntemim bu Necati abi :gulumse:
ararat1973 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Oynadıkça tozdan yapışkanlığı azalıyor zaten. Eğer sıfırsa bir hafta sabret... Eğer hala çok yapışkansa raket kabı yerine açıkta bırak iyice tozlansın :) Olayın özü tozlanmadan geçiyorsa işim çok kolay. Tozdan çok ne var:) Bundan sonra yapışkanlığı iyice azalana kadar lastiğe gavur muamelesi yapacağım. Ömrü biraz kısalsa ne olur, sanki lastiğin miadının dolmasınımı bekliyorum:))
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 eğer çin üretimi ise üzerini biraz aşındırıcı bir kimyasalla silmek fayda sağlayabilir ama en güvenli yol yine de eskitmek gibi gözüküyor :
onurzaim Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Pamuk ve alkol ile yüzeyini sertçe ovun. Halı parçası, bulaşık süngeri arkası, masa kenarı işinize yarayabilir. Çin lastiklerini temizleme köpükleri ile kullanmak da yapışkanlıklarını azaltıyor ama hemen azaltmıyor. Terli elle silerseniz yapışkanlığını muhafaza edebilir. Alkolle silerken pamuk renklenebilir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap