mutas Oluşturma zamanı: 16 Ocak, 2010 Oluşturma zamanı: 16 Ocak, 2010 MEB Liselerarası Gençler Türkiye Şampiyonası Kütahya / 24-27 Şubat 2010 Kayseri'den biz (Kayseri F.L.) gidiyoruz. Burdan başka gelen var mı? Veya izlemeyi düşünen?
Guest burakgüngör Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2010 İzmirden 3 takım geliyor. Yamanlar bedrişaşal koleji,yamanlar koleji ve mustafa kemal
frknaltnk Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Biz İstanbuldan Bayrampaşa Tuna Lisesi olarak geliyoruz :)
umur Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 furkan iddalı takımlar vardır mutlaka favorileri alalım sanırsam sizde favorisiniz
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 tuna lisesi dışında imkaanı yok şampiyon çıkmaz.
ysonmez Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 İzmirden 3 takım geliyor. Yamanlar bedrişaşal koleji,yamanlar koleji ve mustafa kemal İzmirden liseler çapında bu üç takım mı geliyo? Çimentaş'a falan ne oldu?
ozgur seker Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 bu turnuvaya katilmak icin asvuru suresi doldu mu bi de katilmak icin neler gerekiyor? bilgilendirebilirmisiniz
lobianco Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 bu turnuvaya katilmak icin asvuru suresi doldu mu bi de katilmak icin neler gerekiyor? bilgilendirebilirmisiniz Lig heyetinin organize ettiği il içi müsabakalarda gerekli dereceyi elde etmeniz gerekiyor(du).
erenarik Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2010 İzlemeye geleceğim.Furkanlada biraz ısınırız mümkün olursa..
mutas Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2010 Biz İstanbuldan Bayrampaşa Tuna Lisesi olarak geliyoruz :) Açıkcası oyununuzu çok merak ediyorum. Turnuvada tanışmak isterim.
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2010 Bizim lisenin takımı da geliyor ama ben yokum:) bu arada furkan bu senede meb e damgayı sen vurursun artık Tuna ile beraber:)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2010 herkese başarılar 1. nin forumumuzdan olmasını dilerim onun için furkanı sonuna kadar destekliyorum
Guest spin sülo Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2010 Biz Adana'dan Burç okulları olarak katılıyoruzz :))))
Guest hasanozcifci Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 Biz Aksaray'dan Aksaray Anadolu Öğretmen Lisesi olarak geliyoruz. Geçen sene şehir olarak evsahibiydik, izledim turnuvayı ama biz oynamadık :)
frknaltnk Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 İnşallah herkesle tanışırız ve antrenman yapma fırsatımızda olur ;)
Guest hasanozcifci Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2010 İnşallah herkesle tanışırız ve antrenman yapma fırsatımızda olur ;) herkesle tanışırız umarım :)
Guest burakgüngör Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 İzmirden liseler çapında bu üç takım mı geliyo? Çimentaş'a falan ne oldu? çimentaşın kız takımı geliyor
ysonmez Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 o zaman bi yamanlar mezunu olarak ve takımı 3 yıl üst üste izmirde 4. yapan kişilerden biri olarak turnuvaya izlemeye gelmeyi çok isterim.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 o zaman bi yamanlar mezunu olarak ve takımı 3 yıl üst üste izmirde 4. yapan kişilerden biri olarak turnuvaya izlemeye gelmeyi çok isterim. ben de yamanlar tercih etcektim direkten döndüm başarılı olmalarına sevindim ve takdir ettim beklemezdim
Guest hasanozcifci Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2010 Turnuva sonuçlarını bulabileceğimiz bi link var mı?
umur Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 evet bende turnuva sonuçlarını merak ediyorum ne oldu acaba yaa furkan mutlaka bilgin vardır yazar mısın?
Ertan Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2010 Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) okullar arasında düzenlenen Gençler Masa Tenisi Türkiye Birinciliği, Kütahya'da sona erdi. MEB Okul içi Beden Eğitimi, İzcilik ve Spor Dairesi'nin (OBESİD) 2009–2010 eğitim öğretim yılı faaliyet programı gereğince organize edilen turnuva, gerçekleştirilen erkekler müsabakalarında İstanbul Tuna Lisesi, kız takımlarında Antalya Özel Toros Yağmur Lisesi birinci oldu. Bursa'dan müsabakalara katılan Cumhuriyet Lisesi erkek takımı ikiciliği, Malatya'dan katılan Özel Rahime Batu Anadolu Lisesi üçüncülüğü kazandı. Kız takımlarından ikinciliği Batman Özel Basut Anadolu Lisesi alırken, Bursa ilinden katılan Ali Karasu Lisesi üçüncü sırayı aldı. Gerçekleştirilen finallerde kızlar ve erkekler dallarında ayrı ayrı olmak üzere 24'er grupta yarışıldı. Kaynak : http://www.kutahyaha...sp?haberID=2527
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap