onurzaim Oluşturma zamanı: 12 Ocak, 2010 Oluşturma zamanı: 12 Ocak, 2010 Ittf'nin raket lastikleri listesine baktığımda ocak 2010'da itibaren geçerli olan listeye Adidas girmiş! Repulse 500 ve 700 isimli iki lastik geliyor. Neyin nesidir hep birlikte göreceğiz. Butterfly, Stiga gibi firmalarla yarışmak zorunda kalacak gibime geliyor. Arkasından da sponsorlukarla masatenisi için özelleşmiş ayakkabı, şort, tişort reklamları yapacaktır. Ekleme: Google'da araştırdıktan sonra hemen karşıma çıkan sitenin linkini veriyorum. http://www.preisroboter.de/ergebnis19450328.html
Guest Alp Z Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2010 Stiga ve Butterfly'ı raket lastik konusuunda yarışması zor tabikide ama spor giyim ve ayakkabı v.s de Stiga ve Butterfly'ı zorlıyacak gibime geliyor
cagan Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2010 Adidas bilinen,güvenilen bir marka..Herhangi başka bir marka pazara yeni girmiş olsa pek şansı yok derdim ama Adidas ismini duyunca neden olmasın ki diyorum..Ben bekleyip görme taraftarıyım..
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Adidas bilinen,güvenilen bir marka..Herhangi başka bir marka pazara yeni girmiş olsa pek şansı yok derdim ama Adidas ismini duyunca neden olmasın ki diyorum..Ben bekleyip görme taraftarıyım.. Bence hem lastikte hem de tekstil alanında geçer. Sonuçta Adidas bu işten para kazanacak. Adidas bu işte zirveye çıkar bence.
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 http://www.adidas-tt.de/climacool4t.php?l=en&sv=j bu da Adidas'ın masa tenisi videosu :)
RosieSmith Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Bence lastik - tahta gibi konularda yarışması zor diğer köklü markalarla ama tekstilde falan yarışabilir ki asıl işi tekstil ağırlıklı zaten.. Ayrıca videodan da anlaşılacağı gibi raket , top yada masayla ilgili bişey yok pek :gulumse: Sadece ayakkabı , çorap , eşofman :
ozgur seker Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2010 lastiklerde değil ama hazır raketlerde çook çok rahat zirveye oturur. tekstilde daha da rahat.
ysonmez Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2010 Bence alman fabrikalarında ürettiği lastiklerin üzerine adidas markası bastırarak piyasada yer edinir.
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2010 Yarın Kırklareli'deki Liseler arası maçlara ADİDAS BLUE CLIMACOOL(t-shirt) ile gidicem. :) Fotoğraflarıda yarın akşam yollarım :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2010 Adidas - Butterfly rekabeti bize kalite getirecek tasarımcılar düşünsün valla , ben memnunum....Süper tişörtler üretilecek yine :) Lastik konusunda Adidas'ın alması gereken baya bi yol var bence....Tahta desen o da aynı ; ki o alanda bence Stiga çok çok iyi....Butterfly kadar çeşitli olsa Butterfly'ı geçer Stiga diye düşünüyorum.
onurzaim Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2010 Sonunda Adidas da kare şeklinde satılan lastiklerini çıkardı. http://english.tabletennis-shop.de/oxid.php/sid/11f40c781e5e4f670fb133f8cecf233e/cl/alist/cnid/a474bf15831a3f761.41537407
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap