oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Dereceye girenleri tebrik ederim... Çağan gözlerimiz yaşardı
ararat1973 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 52.UPS Turnuvası Sonuçları: 1)Ozan KAYIHAN(Tsubasa) 2)Çağan DAĞISTAN 3)Cengiz PENOL 4)Ben Malatadan bu yana İstanbul ekibinde çok şey değiştiği belli oluyor. Dereceye girenleri kutluyorum. Onurdan sonra Çağandanda çok iyi bir çıkış yaptı.
cagan Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Herkese teşekkürler..Güzel bir turnuvaydı benim adıma..Kura şansım da vardı ama yinede daha önce yenemediğim yahut yenmekte zorlandığım oyuncuları yenerek finale kalmak güzeldi..Finalde benden 3-5 gömlek üstün bir oyuncuyla oynadığım için çok rahattım :gulumse: 2. lik ,3. lük şimdilik ben ve benim seviyemdeki oyuncular için yeterli bir sonuç..Amacımız 1. olacak düzeye gelmek..İnşallah o da olur zamanla..Bir sonraki turnuvada görüşmek dileğiyle..
Guest ktm Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Herkese teşekkürler..Güzel bir turnuvaydı benim adıma..Kura şansım da vardı ama yinede daha önce yenemediğim yahut yenmekte zorlandığım oyuncuları yenerek finale kalmak güzeldi..Finalde benden 3-5 gömlek üstün bir oyuncuyla oynadığım için çok rahattım 2. lik ,3. lük şimdilik ben ve benim seviyemdeki oyuncular için yeterli bir sonuç..Amacımız 1. olacak düzeye gelmek..İnşallah o da olur zamanla..Bir sonraki turnuvada görüşmek dileğiyle.. Tebrikler Çağan Başarılarının devamını dilerim.. ktm
Guest ktm Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 52.UPS Turnuvası Sonuçları: 1)Ozan KAYIHAN(Tsubasa) 2)Çağan DAĞISTAN 3)Cengiz PENOL 4)Ben Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim. ktm
cagan Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Sağol kanka :gulumse: Baktım sen 40 yılda bir erkenden elendin bu fırsatı kaçırmiyim dedim
Ersun Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Tüm Arkadaşları tebrik ederim..Çağan kardeşime ayrıca alkışlar..
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Turnuvaya katılan , derece yapan, yapmayan tüm arkadaşlara masa tenisine katkılarından dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.
Bora Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 abi arada sen de gel bi degisiklik olsun :)
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 abi arada sen de gel bi degisiklik olsun :) Bora'cığım çok gelmek istiyorum ama bir türlü bir zaman bulamadım, bu aralar takvimim çok yoğun, ilk fırsatta geleceğim inşallah.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 dereceye girenleri tebrik ederim ozellikle caganı :gulumse: çok guzel bi sonuç :)
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Dereceye girenler pek çıkmıyor oradan biz de seviniyoruz arada bir değişikliğe neden olabilirsek :gulumse: (o biz'in içinde ben yokum : )
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap