Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2010 Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2010 50. UPS SPOR MASA TENİSİ TURNUVASI 09.ocak.2010 cumartesi saat : 14.00 not:final sınavıma denk geldigi için ben katılamayacagım herkese iyi turnuvalar iyi şanslar...
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 50. UPS SPOR MASA TENİSİ TURNUVASI 09.ocak.2010 cumartesi saat : 14.00 not:final sınavıma denk geldigi için ben katılamayacagım herkese iyi turnuvalar iyi şanslar... Bende katılmak isterdim fakat 10 Ocak'ta Kırklareli'de Kurumlar Ligi (2.etap) var. 2 Takımı götüreceğim. Maalesef Ayrıca Ongun abi sana sesleniyorum, bizim kurum takımlarımızdan birisinde oynamak ister misin abi..?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Büyük ihtimal ben de katılırım. Klasik oldu cumartesi ups pazar haydarpaşa... Ozan kardeş, bir de TT-rating'e katılsan artık. UPS'in çoğunluğu TT-rating üyesi, madem oraya da gidiyorsun olaya biraz daha heyecan, zevk katalım. Üyelik ücretsiz, sistem basit olmasına rağmen oyuncuları az çok tanımamıza yardımcı oluyor... Ayrıca, Mehmet abiyi zorlayacak oyunculara acil ihtiyacımız var. Selamlar
ongun Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Bende katılmak isterdim fakat 10 Ocak'ta Kırklareli'de Kurumlar Ligi (2.etap) var. 2 Takımı götüreceğim. Maalesef Ayrıca Ongun abi sana sesleniyorum, bizim kurum takımlarımızdan birisinde oynamak ister misin abi..? Teşekkürler Umut. Kurum bana özel helikopter tahsis ederse neden olmasın? Ayrıca takımın hedefi kurumlar ligini sonuncu bitirmekse pek tabi oynarım... Şaka bir yana, bende maç kazanma psikolojisinden eser yok. Hırsım yok. Dalgacıyım. O yüzden öyle kurumlar liginde filan oynayamam ben. (Ama antrenman yapma fırsatı yakaladığım zaman çok ciddiyimdir. Tuhaf di mi?)
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Teşekkürler Umut. Kurum bana özel helikopter tahsis ederse neden olmasın? Ayrıca takımın hedefi kurumlar ligini sonuncu bitirmekse pek tabi oynarım... Şaka bir yana, bende maç kazanma psikolojisinden eser yok. Hırsım yok. Dalgacıyım. O yüzden öyle kurumlar liginde filan oynayamam ben. (Ama antrenman yapma fırsatı yakaladığım zaman çok ciddiyimdir. Tuhaf di mi?) biz bu sene ligte yeniyiz. zaten tecrübe kazanmak için gidiyoruz. Maksat dostluk, bi kontejanımız var yine de düşün derim. Timo da çok ısrar edio ama diyorum ona ;Ongun abi var sana ne oluo :)
Bora Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 benim de finallerim var ama belli olmaz. bir sabah ansızın gelebilirim düzeltme : sanırım gelemicem
uataman Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Teşekkürler Umut. Kurum bana özel helikopter tahsis ederse neden olmasın? Ayrıca takımın hedefi kurumlar ligini sonuncu bitirmekse pek tabi oynarım... Şaka bir yana, bende maç kazanma psikolojisinden eser yok. Hırsım yok. Dalgacıyım. O yüzden öyle kurumlar liginde filan oynayamam ben. (Ama antrenman yapma fırsatı yakaladığım zaman çok ciddiyimdir. Tuhaf di mi?) Bana neden tuhaf gelmedi ki şimdi ??? :) Cumartesi hepinize yenileceğimmm Selamlar...
ongun Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Bana neden tuhaf gelmedi ki şimdi ??? :) Cumartesi hepinize yenileceğimmm Selamlar... Abi ben FB Veteran'a gidiyorum artık. O yüzden herkese yenilsen bile bir maç alman garanti. Hükmen.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Benim finallerim var girmezsem şampiyon olamıyacağım gelemiye bilirim.. Diğeri sen gelmezsen benim ne işim var orda.. gibi sayfada garip sesler var. Ne dir bu ağlama sesleri iyi oyuncularmıdır bunlar gidip seyretsekmi ki. ktm
uataman Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2010 Abi ben FB Veteran'a gidiyorum artık. O yüzden herkese yenilsen bile bir maç alman garanti. Hükmen. e uzak değilmi biraz sana oralar ??? Neyse vardır muhakkak bir sebebi hikmeti... Garanti bir maçıma rağmen üzüldüm yahu.
cagan Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 50. UPS Turnuvası Sonuçları 1)Cengiz PENOL(Cengizpenol) 2)Ozan KAYIHAN(TSuBaSa) 3)F.Onur MÜDERRİSOĞLU(0nur) 4)Kadir BARAN(Baran) Dereceye girenleri tebrik ediyorum :gulumse:
Guest ktm Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 50. UPS Turnuvası Sonuçları 1)Cengiz PENOL 2)Ozan KAYIHAN(TSuBaSa) 3)F.Onur MÜDERRİSOĞLU(0nur) 4)Kadir BARAN Dereceye girenleri tebrik ediyorum :gulumse: Bende tebrik ediyorum..Başarılarının devamını dilerim. ktm
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2010 Dereceye girenleri tebrik eder tekrarını dilerim. Diğerlerinin oyununu biliyorum ama tsubasanın oyununu merak ettim doğrusu. Her turnuvada dereceye giriyorsun ayrıca tebrik ederim :gulumse:
ozgur seker Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Forum olarak turnuvalara ağırlığımızı koymuş ve forumumuzu iyi temsil etmişler :) herkesi (katılanlar dahil) tebrik ediyorum
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Dereceye girenleri tebrik eder tekrarını dilerim. Diğerlerinin oyununu biliyorum ama tsubasanın oyununu merak ettim doğrusu. Her turnuvada dereceye giriyorsun ayrıca tebrik ederim :gulumse: Ben 3-0 yenildim son maçımda Tsubasa'ya. Servislerimi bu kadar etkili , rahat karşılayanı görmemiştim. Gerçi son 3 maçımı nemlenen lastiğimin etkisinde oynadım, bu yüzden fazla falsolu atamadım ama yine de çok gafil avladı beni her defasında. Finalde ise Cengiz'e 4-1 yenildi fakat 1-0 öne geçtikten sonra yorgunluk ve susuzluk sebebiyle bitkin düştü diye düşünüyorum. UPS'e giderken su ve yiyecek bir şey mutlaka unutulmamalı, kantin çok erken kapanıyor.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Ben 3-0 yenildim son maçımda Tsubasa'ya. Servislerimi bu kadar etkili , rahat karşılayanı görmemiştim. Gerçi son 3 maçımı nemlenen lastiğimin etkisinde oynadım, bu yüzden fazla falsolu atamadım ama yine de çok gafil avladı beni her defasında. Finalde ise Cengiz'e 4-1 yenildi fakat 1-0 öne geçtikten sonra yorgunluk ve susuzluk sebebiyle bitkin düştü diye düşünüyorum. UPS'e giderken su ve yiyecek bir şey mutlaka unutulmamalı, kantin çok erken kapanıyor. Turnuvaya katılan tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Tsubasanın katılımıyla turnuvaya güçlü bir oyuncunun daha katılmış olması çok iyi olmuş. Onuru ise özellikle kutluyorum. Malatyadan bu yana çok gelişme göstermiş belliki. Rizede İstanbul ekibini görmek yine güzel olacak.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2010 ... Onuru ise özellikle kutluyorum. Malatyadan bu yana çok gelişme göstermiş belliki.... Evet , Onur'un yükselişi devam ediyor. UPS'den (Nurullah hocadan) toplu sonuçlar geldiğinde (1-2 gün içinde) ratingde zaten en az 100 puan artışı olacak Onur'un...
0nur Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 51. UPS MASA TENİSİ TURNUVASI 06.şubat.2010 cumartesi saat : 14.00 Katılım ücreti Öğrenci=5 TL Tam=10 TL
Guest ktm Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 51. UPS MASA TENİSİ TURNUVASI 06.şubat.2010 cumartesi saat : 14.00 Katılım ücreti Öğrenci=5 TL Tam=10 TL Sinemaya giriş fiyatı gibi olmuş.... İhtiyarlar balkondanmı seyredecek..??? ktm
Bora Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 selim abi sen masa tenisini bıraktın mı?
Guest ktm Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2010 selim abi sen masa tenisini bıraktın mı? Bu spora bulaşıpda bırakan varmı ki..??? Benim endeks şuan yatay olarak seyrediyor ..!!!! ktm
0nur Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 52.UPS Masa Tenisi Turnuvası 20 Şubat 2010 Saat 14.00 Katılım Ücreti:Öğrenci 5 TL Tam 10 TL
Guest ktm Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 52.UPS Masa Tenisi Turnuvası 20 Şubat 2010 Saat 14.00 Katılım Ücreti:Öğrenci 5 TL Tam 10 TL Bu UPS ve diğer kulüpler beni öldürecek... Kulüpler hakkında aldığımız bilgi sadece şu gün şu turnuva olacak, giriş parası şukadar dışında verilen hiç bir bilgi yok... Abim bu kulüpler ne yer, ne içer, ne yapar, ne başarıları var,antönör olarak kimler var, ne şartlarda kimlere ders verirler. Ne yaptıkları hakkın azıcık bizleri bilgilendirsinler desek nasıl olur. ktm
0nur Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 52.UPS Turnuvası Sonuçları: 1)Ozan KAYIHAN(Tsubasa) 2)Çağan DAĞISTAN 3)Cengiz PENOL 4)Ben
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap