oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2010 Ahanda yeni timo boll yetişiyor! diyebilir miyiz acaba? :gulumse: bence bu çocuğu yener hem de sayı vermeden 1
ararat1973 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2010 Ahanda yeni timo boll yetişiyor! diyebilir miyiz acaba? bence bu çocuğu yener hem de sayı vermeden İkiside beni yener.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2010 çok ii ya gerçekten gelecegin timo boll u yetişiyor...
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2010 İkiside beni yener. Kendi oyunu mu oynarsam kanaatimce beni de yener gibiler. Ancak yenmenin bir yolu var o da etik olmaz, bize yakışmaz. Ufaklık solak kendim de solak olduğum için bana ayrı bir sempatik geliyor, çok canlar yakacağı mutlak. Bugün öğrencilerime bu görüntüleri izlettim inanın motivasyonları acayip arttı daha da hırslandılar ve yemin ederim (daha da inandırıcı olabilmek için :gulumse: ) performansları da çok çok arttı. Kombinasyonu ne acaba butterfly olduğu kesin de !
Guest SpinMaster Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2010 bu çocuk beni yener :) işin şakası da bu çocuk benim 6 yaşımdaki halimi çatır çatır ezeceği belli:)
Guest Yetkin Tongar Serimer Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2010 Doğrusu tebrik etmek gerek umarım bu tür çoçukları ülkemizdede görme şansımız olur.
KursaD Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 Doğrusu tebrik etmek gerek umarım bu tür çoçukları ülkemizdede görme şansımız olur. Umarım görürüz. Çocuk gerçekten çok iyi. Timo dan cok maze geliyor ama maze den daha ıyı olur bu çocuk xD
Guest cApTaIn Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2011 Bu çocukların geleceği çok parlak...
Guest maviYOLCULUK Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2011 Kendi oyunu mu oynarsam kanaatimce beni de yener gibiler. Ancak yenmenin bir yolu var o da etik olmaz, bize yakışmaz. Ufaklık solak kendim de solak olduğum için bana ayrı bir sempatik geliyor, çok canlar yakacağı mutlak. Bugün öğrencilerime bu görüntüleri izlettim inanın motivasyonları acayip arttı daha da hırslandılar ve yemin ederim (daha da inandırıcı olabilmek için :gulumse: ) performansları da çok çok arttı. Kombinasyonu ne acaba butterfly olduğu kesin de ! BEN ACEMİYİM ÇOCUKLAR BENDEN ACEMİ:) KÖYDEYİM 9 YAŞ ÇOCUKLARI ÇALIŞTIRIYORUM:) BUNLARI İZLETİRSEM MOTİVASYON FALAN KALMAZ:))
ozgur seker Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2011 da benden. 2.20 den izlemeye başlayın
Guest Zhang J.K Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2011 kesik atın karşılarmı bakalım 1
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2011 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2011 kesik atın karşılarmı bakalım Ömer Kuloğlu nun verdiği linkteki kızı izledin mi kesiklere cok güzel cekiyordu
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2011 Alt yapı olayı budur işte.Bu çocuk geleğin yıldızı olur.Afferim hocasına çocuğu iyi yetiştirrmiş.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap