Guest Umut AL Oluşturma zamanı: 31 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 31 Aralık, 2009 10 ocakta kırklarelide kurumlar arası maçlar. forumdan çağan arkadaşımızın 22 yaşına girmesine 7 ay var. Acaba oynatabilir miyiz ? Yardımcı olur musunuz..?
Hıcın Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Yaş sınırına bağlı, Ankara'da kurumlararası ligde oynama yaş sınırı 18, Kırklareli'ninkini bilmiyorum. Kurallarında yazar sanırım.
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Yaş sınırına bağlı, Ankara'da kurumlararası ligde oynama yaş sınırı 18, Kırklareli'ninkini bilmiyorum. Kurallarında yazar sanırım. Sayın Hıcın Hocam. Kurallarda diyor ki ; 22 yaş alt sınır. Peki Ankara'da nasıl 18 yaş oluyor. Anlamış değilim. Yapılan yanlış değil mi ..?
Hıcın Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Ankara'da bildiğim kadarıyla geçen sene 2 farklı kuruluşlararası lig vardı, herhalde küçük anlaşmazlıklar nedeniyle böyle bir uygulama olmuştu. Benim katılmış olduğum ve Yusuf Tuna'nın başkan olduğu dernek tarafından düzenlenen kuruluşlararası ligde yaş sınırı 18 idi. Aslında ayrıntıları Yusuf Tuna, Tufan Yalçın beyler daha iyi bilir, umarım konuya cevap verirler. Sizin durumunuzda ise, yaş sınırı 22 diyorsa 22 yaşına basmayan oyuncuyu oynatmanız ve diğer takımların itirazının olması üzerine üzüleceğiniz sonuçlar çıkacağını tahmin ediyorum, saygılar.
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2010 Ankara'da bildiğim kadarıyla geçen sene 2 farklı kuruluşlararası lig vardı, herhalde küçük anlaşmazlıklar nedeniyle böyle bir uygulama olmuştu. Benim katılmış olduğum ve Yusuf Tuna'nın başkan olduğu dernek tarafından düzenlenen kuruluşlararası ligde yaş sınırı 18 idi. Aslında ayrıntıları Yusuf Tuna, Tufan Yalçın beyler daha iyi bilir, umarım konuya cevap verirler. Sizin durumunuzda ise, yaş sınırı 22 diyorsa 22 yaşına basmayan oyuncuyu oynatmanız ve diğer takımların itirazının olması üzerine üzüleceğiniz sonuçlar çıkacağını tahmin ediyorum, saygılar. Teşekkür ederim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap