Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 30 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 30 Aralık, 2009 Arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutlar sağlıklı,mutlu ve başarılı bir sene geçirmenizi dilerim...
RosieSmith Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Bende her arkadaşın yeni yılını kutluyorum.. Umarım yeni yıl herkese başta sağlık olmak üzere ; başarı , mutluluk ve manevi güzellikler getirir , umarım hayat size dilediklerinizden daha fazlasını verme cömertliğini gösterir.. :gulumse: Onur Kara..
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 hem mutlu yıllar hem de iyi dogum gunuler kendime :gulumse:
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 tüm forum üyelerimize bol masa tenisli, sağlıklı, huzurlu bir yıl diliyorum. Emre doğum günü de kutlu olsun bu arada, aynı dilekler senin içinde geçerli bir daha yazdırma bana :gulumse:
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 tüm forum üyelerimize bol masa tenisli, sağlıklı, huzurlu bir yıl diliyorum. Emre doğum günü de kutlu olsun bu arada, aynı dilekler senin içinde geçerli bir daha yazdırma bana :gulumse: sagolasın omer :gulumse:
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Herkesin yeni yılını kutluyorum. Ongun Abi senin yeni yılını ayrı kutluyorum. Forumdaki arkadaşlara sesleniyorum; acaba bir YENİ YIL turnuvası düzenlenebilir mi..?
lobianco Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Hoş bir yazı gördüm, kopyalayayım; Onların Noel Babası varsa, bizim Nasrettin Hoca'mız var; 1. Noel Baba, yılbaşına doğru gündeme gelen bir “dönem” figürüdür… Nasreddin Hoca, yılın her günü yıldızdır ! 2. Noel Baba, ‘bütün çocuklara karşılıksız armağan verme’ gibi ütopik, imkansız bir fikrin kolpa kahramanıdır… Nasreddin Hoca, ‘parayı ver düdüğü çal’ dürüstlüğüyle realist ve sahici bir kimsedir. 3. Baba, çam ağaçlarının toplu katliamında başrol oynar… Nasreddin Hoca, sadece bindiği dalı keser, zararı daha ziyade kendinedir. 4. Noel Baba maddecidir, nesneler sayesinde ün yapmıştır… Nasreddin Hoca, paraya çevrilemeyecek bir zenginlik kaynağıdır, ruhu ve zekâyı besler… 5. Noel Baba, geyiklerin çektiği kızakla, üstelik bir de uçarak, itici bir sürrealite içindedir… Nasreddin Hoca, eşeğine ters binerek reel ortamda sürreallik gösterdiği için daha çarpıcıdır… 6. Noel Baba aslen Antalya çıkışlıdır fakat asimile olmuştur,doğum yerini meraklısı bilir… Nasreddin Hoca sonsuza kadar Akşehir’in evlâdıdır… 7. Noel Baba, herhangi bir babalığını göremediğimiz bir “baba”dır… Nasreddin Hoca, hepimizin hocasıdır !
Bora Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Mükemmel bir yazı. Paylaştığın için sağol Muhammet kardeşim.
lobianco Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2010 Birkaç da yeni yıl mesajı yazayım: Yeni yılın kellere saç, hastaya ilaç, züğürde para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kolaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, sizlere de bol bol para getirmesini dilerim. İyi seneler. 2009'da kırdığım, üzdüğüm, bozduğum, dövdüğüm, sövdüğüm herkesten özür diliyorum ki bunları 2010'da da yapmaya yüzüm olsun. İyi seneler. Mutlu yıllar uyuyanlar, uyananlar, uyumayanlar, uyuyamayanlar, sevenler, sevilenler, sevgililer, sevip de sevilmeyenler, platonikler, aşkından ölenler, eğlenenler, eğlenemeyenler, evde oturanlar, dışarda gezenler, sarışınlar, esmerler, kumrallar, bu nasıl mesaj diye küfreden ahlaksızlar, uykusundan olanlar, sms'i olmayıp da kontörü olan, ama kontöre kıyıp mesaj atmayanlar, sms'i olmadığı gibi kontörü de olmayan fakir fukaralar, hepinizin yeni yılı kutlu olsun.
AliFuat Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2010 Herkesin sağlıklı , huzurlu ve beklentilerinin gerçekleştiği bir yıl geçirmesini diliyorum. Selamlar...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap