onurzaim Oluşturma zamanı: 24 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 24 Aralık, 2009 Argidişleeğ. Bir raket göğdüydüm ahanda şekli dabanca gübün. Bür de siz bakıverin gariii... Tercüme: Arkadaşlar Bir raket gördüm. Şekli tabancaya beziyor. Bir de siz bakın. http://tt-japan.net/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=3&products_id=547 1
takefiree Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2009 gorundugu gibi tutus sekliyle otomatikmen egim açısı ayarlanmıs ve bilegi forhand de kırma ihtiyacı giderilmistir :)
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2009 Argidişleeğ. Bir raket göğdüydüm ahanda şekli dabanca gübün. Bür de siz bakıverin gariii... Tercüme: Arkadaşlar Bir raket gördüm. Şekli tabancaya beziyor. Bir de siz bakın. http://tt-japan.net/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=3&products_id=547 Merhaba Aslında değişik ve de kullanılabilir görünüyor..Henüz tam incelemedim ama ancak ilk etapta görünen temel sorunu servis çeşitliliği olamaz. Yani baştan kaybedersiniz selamlar
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Süper yaa bayıldım ben valla acayip beğendim spinde falan sorun olcağını sanmam,ancak drop ve flipelrde biraz kesiniye uğrayabilir oyuncu.
kaan erbay Keskin Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 bunu anca japonlar yapardı zaten , tam slaplik raket yapıştırıcaksın tokatı ..
Enduro Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Bir de şarjörü olsaymış tam olacakmış. Düşünsenize, şarjörü takıyorsunuz, mekanizmayı kurup rakibin servisini bekliyorsunuz. Rakip korkudan kesin dışarı atar... :gulumse:
ongun Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Ninjutsu bilenler için yapılmış. Ahmet Bey, antrenmanlarda ateşli mühimmat kullanmayalım lütfen.
Enduro Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Ahmet Bey, antrenmanlarda ateşli mühimmat kullanmayalım lütfen. Ateşli mühimmat yasak, benzinli solüsyon yasak, sürtünmesiz pütürler yasak, o yasak bu yasak... Döner bıçağı, beyzbol sopası, merdane serbesttir umarım. O zaman ben de bu raketle maça çıkar logoyu rakibime özellikle gösteririm. :gulumse: Döner bıçağı demişken aklıma geldi. Maç izlemeye giden bazı futbol taraftarlarının üzerinden çeşitli kesici, delici, kırıcı vs. malzemelerin çıktığı malumunuz. Bir arkadaşın okuduğu bir haberde adamın üzerinden döner bıçağı artı biley taşı çıkmış. Arkadaş kesip doğrayacak, körlenince bileyleyip doğramaya devam edecek. Hey Allah'ım yaa, güler misin ağlar mısın... 1
Bora Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 orada handsaw (el testeresi) yazıyor. belli ki top kesmek için özel yapılmış.
ongun Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Ateşli mühimmat yasak, benzinli solüsyon yasak, sürtünmesiz pütürler yasak, o yasak bu yasak... Döner bıçağı, beyzbol sopası, merdane serbesttir umarım. O zaman ben de bu raketle maça çıkar logoyu rakibime özellikle gösteririm. Döner bıçağı demişken aklıma geldi. Maç izlemeye giden bazı futbol taraftarlarının üzerinden çeşitli kesici, delici, kırıcı vs. malzemelerin çıktığı malumunuz. Bir arkadaşın okuduğu bir haberde adamın üzerinden döner bıçağı artı biley taşı çıkmış. Arkadaş kesip doğrayacak, körlenince bileyleyip doğramaya devam edecek. Hey Allah'ım yaa, güler misin ağlar mısın... Şimdi peşin hükümlü olmayalım. Adamın biley taşını üzerinde taşımasının çeşitli sebepleri olabilir: Mensubu olduğu radikal fanatik taraftar grubunun menfaati için taşıyor olabilir. Tribünde maçı seyrederken bir yandan arkadaşların döner bıçaklarını da bilerim, böylece çıkışta hepberaber çabuk ve temiz, düşman taraftarın cildini de fazla tahriş etmeden, sorunsuz olarak doğrama işlemini tamamlarız diye düşünmüş olabilir. Maksat, hem iş hem eğlence olabilir. Adam, bir taraftan savaş nidalarıyla saldırıp, yakaladığını doğrarken, diğer taraftan ihtiyacı olanların bıçaklarını bileyip birkaç kuruş sebeplenmeye çalışan bir girişimci olabilir. O anda orada biley taşı; su, simit, kağıt helva ve haşlanmış mısır kadar doğal bir ihtiyaç maddesi halini alabilmektedir. Yahut en basiti, adam türlü sebeplerden ötürü maçtan önce döner bıçağını bilemeye fırsat bulamamıştır, o yüzden çıkarken biley taşını da cebine atmıştır. İnsanlık hali, olabilir.
lobianco Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 ... Döner bıçağı demişken aklıma geldi. Maç izlemeye giden bazı futbol taraftarlarının üzerinden çeşitli kesici, delici, kırıcı vs. malzemelerin çıktığı malumunuz. Bir arkadaşın okuduğu bir haberde adamın üzerinden döner bıçağı artı biley taşı çıkmış. Arkadaş kesip doğrayacak, körlenince bileyleyip doğramaya devam edecek. Hey Allah'ım yaa, güler misin ağlar mısın... Elmasını da mı soymasın adam ya !!! Amma da abarttınız
Guest Alp Z Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2010 bence en mantıklısı bora arkadaşımızın dediği :gulumse:
fulucan Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 raket çok enteresan keşke ülkemizdede böyle yaratıcı fikirler olsa en azından deneme şansına erişiriz
iCarly Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Ah şu Japonlar Benim öyle bir raketi kullanmam imkansız [Daha düzünü zor kullanıyorum.]
tenisaşkı Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2013 el oğlu neler yapmış biz daha doğru düzgün raket tutamıyoruz
neuro Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2013 ITTF böyle bir rakete onay verebilir mi?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap