Saadettin Oluşturma zamanı: 22 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 22 Aralık, 2009 Arkadaşlar yıllardır kısıtlı imkanlarla Masa Tenisi Dergisi çıkarmaya ve Masa Tenisi Severleri yazılı olarak bilgilendirmeye çalışan MASA TENİSİNİN SESİ dergisi de artık internet üzerinden yayına başlamış.Birçok konuyu takip edebileceğiniz gibi sizlerde bu siteye katkıda bulunursanız bilgi amaçlı güzel bir kaynağımız olacaktır.Aşağıdaki linkten inceleme yapabilirsiniz...http://masatenisininsesi.com/haber/index.php
turushanovgu Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2009 çok sevindirici bir haber, forumla birlikte güncel olan herşeyi takip ederiliriz artık
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2009 çok güzel bi site olmuş yapanların ellerine sağlık bu eksikliginde giderilmesi çok sevindirici bir haber kapsamlı hoş bir site olmuş :gulumse:
ilhan_ Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 ..Sevindirici bir haber; lise de okurken elime bir kaç sayısı geçmişti.. Nasıl geçti hatırlamıyorum.Ama o sıralar Auer de stajyerdim; benim gibi meraklı başka insanlar da vardı orda, belki onlardan almıştım; ya da sahaflar da gezerken gözüme ilişmiştir; emin olamadım.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Açıkçası internette olması güzel ama ilk önce biraz satış olmasıı bekleseydiniz,direkt internete verilemsi tirajını düşürebilir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap