Guest **Andro** Oluşturma zamanı: 20 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 20 Aralık, 2009 Merhaba beyler ANDRO - Kinetic Supreme OFF- tahta sipariş verdim oyun stilim atack spinli ama çok kontrollu oynamayı seviyorum işimi garantiye alıyorum yanı uzaktanda yakındanda vursam masada kalcak bi lastik arıyorum ama bulamıyorum tahtam hızlı oldugu için kontrollu yavaş bi lastik arıyorum Andro plasma 380 2.00mm lastikleri bana uyar mı? veya sinus sound lar nasıl fazla pahalı olmayan daha önce bu tahta ile oynamış arkadaşların lastik yorumlarını bekliyorum [fh ye takıcaam]
Guest **Andro** Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Evet beyler yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler....!!!!
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Fazla pahalı olmayan derken mesela 80 ytl uygun mudur? (sinus sound için) Eğer belirtiğiniz gibi England ise yaşadığınız üle uygun fiyata bulabilirsiniz. Bu lastikler yada tahtayı kullanmadım ancak araştırmalarıma göre( İlk defa kombinasyon oluşturuyorsanız ve söylediğiniz gibi kontrolde zorlanıyorsanız,) Sinüs sounda göre daha uygun fiyatlı ve kontrollü olan Rapid softu deneyebilirsiniz.
Recommended Posts