umur Oluşturma zamanı: 20 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 20 Aralık, 2009 bu iki tahtanın ölçüleri farklı değil mi? yani gergely nin sapa yakın tarafı daha geniş yanlış mıyım? ona göre primorac off - almayı düşünüyorum da.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 gergely ile primorac kafa ölçüleri olarak birbirine hiç benzemez, gergely'nin sapa yakın kısmı söylediğinin aksine dardır ve ondan çıkan lastikler tam olarak hiç bir tahtaya oturmaz, gergely lastik kıyma makinesine benzetilebilir, gergely: 160*150, primorac off-: 157*150
Guest faruk_lazzo Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 sizce gergely tahta için en uygun lastik ne olurdu primorac için ne olur du
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 gergely + tenergy 05 2.1mm primorac off- + jo silver 2.0
umur Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 turushan abi anlatamadım tam tahta çıkışı değil yan tarafı diyelim tahtanın mesela bazı lastikler var en olarak gergely e tam oturmuyor al taraflardan biraz boşluk kalıyor primorac için olur mu onu merak ediyorum
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 sendeki kırmızı globe gergely tahtaya göre kesildi, onu inceleyerek ne anlatmak istediğimi anlayabilirsin, gergely'e yeni lastik yapıştırdın diyelim, kafasına göre kesersen marka yazan kısım dar olur, söylediğin gibi eni primoracla aynı (150mm), boyu primoractan 3mm daha uzundur
umur Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 tahtanın bi avantajı olmayacak yani peki hangi tahtayı önerirsin turushan abi
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 gergely uçuk bir tahtadır, alt yapın sağlam değilse, teknik veya ileri düzey oyuncu değilsen sadece kendini kandırırsın, onun yerine off- yada off bir tahta alıp üzerine orta sert veya yumuşak, kalın olmayan lastiklerle kendini geliştirebilirsin tahta: stiga off cr , samsanov alpha (bu sıra moda oldu), primorac off-, andro super core off-, sigma sensitec, lastikler: sriver fx, mark V, rapid, rapid soft, desto f2-f3, coppa jo silver, samba ntec
umur Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 abi zaten o sebeble değiştiriyorum gergely i önceden oynadığımız toplar gitmiyordu ondan gergely kullanıyordum.samsonov alpha düşünmüyorum ona göre kestinmi lastiği lastik gidiyor sadece yan tarafı gergelyden biraz daha ensiz bir tahta lazım all sınıfında
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 maze'in eni 149mm, yani gergely'den biraz daha küçük, off sınıfında arylate/carbon içerir, gergelyden daha yavaş ve kontrolü çok daha fazladır
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 all sınfta eni gergelyden dar bir tahta net olarak hatırlayamıyorum, o yüzden off sınftan örnek verdim
RosieSmith Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 tahta: stiga off cr , samsanov alpha (bu sıra moda oldu), primorac off-, andro super core off-, sigma sensitec, lastikler: sriver fx, mark V, rapid, rapid soft, desto f2-f3, coppa jo silver, samba ntec Samsonov Alpha üstüne Desto F3 Big Slam nasıl olur ? :gulumse:
umur Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Samsonov Alpha üstüne Desto F3 Big Slam nasıl olur ? :gulumse: samsonov alpha çok küçük ondan çıkan lastikler hiçbir tahtaya olmuyor
Recommended Posts