turushanovgu Oluşturma zamanı: 19 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 19 Aralık, 2009 ocak sonuna doğru bolu ve sivasta 1. kademe antrenörlük kursu planlanmıştır, ilgilenen arkadaşlara duyurulur bir aksilik olmazsa bolu için plan yapıyorum, rizeden en az 3 kişi katılmayı düşünüyoruz,
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 bu şekilde duyurmanız iyi oldu hocam istanbul a gelmesini iple cekiyorum gecen sene kaçırdım bu sene girecegim inş. buradan duyuru yaparsak isteyenler de ögrenmiş olur hem...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 ben mümkün olduğunca ilan etmeye çalışıyorum, boluya gelecek arkadaşlar varsa şimdiden il temsilcisiyle konuşsun veya başvurusunu yapsın, anladığım kadarıyla katılım fazla olacak
ongun Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 bu şekilde duyurmanız iyi oldu hocam istanbul a gelmesini iple cekiyorum gecen sene kaçırdım bu sene girecegim inş. buradan duyuru yaparsak isteyenler de ögrenmiş olur hem... Ben de istiyom ben de. Beni de götür. Nasılsa iyi oynayamıyorum. Bari antrenmanör olayım. Onlar iyi oynamasa da oluyormuş.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 sevgili ongun kendine haksızlık etme lütfen, oyununu biliyorum ve beğeniyorum, hem antrenör hem de sporcu olarak devam edebilirsin
ongun Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 sevgili ongun kendine haksızlık etme lütfen, oyununu biliyorum ve beğeniyorum, hem antrenör hem de sporcu olarak devam edebilirsin Teşekkür ederim Hımm... hem antrenör hem oyuncu öyle mi? Bu iki çanta taşıyacağım anlamına gelir. Altından kalkabilir miyim bilemiyorum.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 :gulumse: alemsin valla
Guest ktm Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Teşekkür ederim Hımm... hem antrenör hem oyuncu öyle mi? Bu iki çanta taşıyacağım anlamına gelir. Altından kalkabilir miyim bilemiyorum. Ben artık tek bir çantayı zor taşıyorum oda seyirci olarak, altından nasıl kalkacağımı sen birde bana sor. ktm
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Ongun abi nerden buluon böle lafları. Final maçında timo yu bile güdlrürsün :) ayrıca forumda yeni bir sayfa açmanın artık gerek olduğunu düşünüyorum! sayfa adı: Ongun'dan Dolgun Sözler :)
ongun Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Ongun abi nerden buluon böle lafları. Final maçında timo yu bile güdlrürsün :) ayrıca forumda yeni bir sayfa açmanın artık gerek olduğunu düşünüyorum! sayfa adı: Ongun'dan Dolgun Sözler :) Daha neler. Foruma fazlasıyla tezgah açtım zaten. Susturucusu patlak egsoz gibiyim. Aslında forum üyelerinin akıl ve ruh sağlıkları hayrına biraz sussam iyi olacak. Bir ki üç tıp!
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2009 Ben de istiyom ben de. Beni de götür. Nasılsa iyi oynayamıyorum. Bari antrenmanör olayım. Onlar iyi oynamasa da oluyormuş. antrenmanörlük kursu 30 şubat ta çin de açılacakmış abi istersen beraber gidebiliriz :
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Bu kurslar bizim üniv. tatil olduğu zaman mı gerçekleşecek?
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2009 Bu kurslar bizim üniv. tatil olduğu zaman mı gerçekleşecek? hayır şu an başka illerde zaten var yani her zaman ama farklı yerlerde zaten gerçekleşiyor...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 hayır şu an başka illerde zaten var yani her zaman ama farklı yerlerde zaten gerçekleşiyor... Samet Polat ta orada olacak allahın izniyle...Bolu'da yani
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Samet Polat ta orada olacak allahın izniyle...Bolu'da yani Samet biz seni ligte oyuncu olarak görmek istiyoruz :)
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Samet Polat ta orada olacak allahın izniyle...Bolu'da yani Olum valla göndermem :) Kış tatilinde bize gelecektin. Sözün var :) ;) Yİne diyorum seni ligte oyuncu olarak görmek istioz :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2009 Zor ama bakalım.....Ben antrenörlüğe daha yatkınım ya bak okuduğum alan bile öğretmenlik.
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2010 Zor ama bakalım.....Ben antrenörlüğe daha yatkınım ya bak okuduğum alan bile öğretmenlik. O zaman seneye 2.ligte antrenörüm olursun :)
Guest ali durmuş Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2010 slm arkadaşlar 2. kademe anrenörlük kursu ne zaman açılacak haber verirseniz sevinirim tşkler
Guest kemalhoca Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 1. kadem masa tenisi antrenörlük kursları ne zaman açılacak?istanbulda nerdeyse 1 senedir bekliyoruz ama gelen gidenn yok. Bilgisi olan var mı? İstanbul dışında da olabilir artık mecburen gideceğiz.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 evet neredeyse 1.5 yıldır İstanbul da 1. kademe antrenörlük kursu açılmadı bence bu talepleri tmtf ye e mail atmak lazım toplu bir istek gelirse federasyonda ona göre bi planlama yapabilir..
Bora Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 evet neredeyse 1.5 yıldır İstanbul da 1. kademe antrenörlük kursu açılmadı bence bu talepleri tmtf ye e mail atmak lazım toplu bir istek gelirse federasyonda ona göre bi planlama yapabilir.. Ben attım.. Kursun açılmasını isteyen diğer arkadaşlar da atarsa iyi olur tmtf mail : masatenisifed@gmail.com
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Ben attım.. Kursun açılmasını isteyen diğer arkadaşlar da atarsa iyi olur tmtf mail : masatenisifed@gmail.com ben de attım... Diğer arkadaslarda atarsalar iyi olur gerçekten...
cagan Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Geçen yıl şubat ayında İstanbul'da yapılmıştı..Burnumun dibinde,kampüsümde yapılmıştı hemde..Fakat tam final ve bütünleme dönemine denk geldiği için katılamamıştım,çok üzülmüştüm..İnşallah en kısa sürede yeniden açılır da katılma şansımız olur..Sabahattin Hoca ile bir konuşmak lazım bence,federasyona mail atarak olacak iş değil bu :gulumse:
ararat1973 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2010 Geçen yıl şubat ayında İstanbul'da yapılmıştı..Burnumun dibinde,kampüsümde yapılmıştı hemde..Fakat tam final ve bütünleme dönemine denk geldiği için katılamamıştım,çok üzülmüştüm..İnşallah en kısa sürede yeniden açılır da katılma şansımız olur..Sabahattin Hoca ile bir konuşmak lazım bence,federasyona mail atarak olacak iş değil bu Belki bu işler sanıldığı kadar basit değildir. Hatta belki bununda bir mafyası vardır
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap