mutas Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2009 Kulüp vs. bir yer bilen varsa adresini yazabilir mi?
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 Kayseri'de masa tenisine pek fazla ilgi yok. İl gençlik spor müdürlüğüne gidin. Belki orası aracılığıyla kendinize partnerler bulabilirsiniz. Üniversite ile de görüşebilirsiniz. Birde sümer kampüs içi gençlik merkezinde sanırım oynayanlar varmış. Ne sıklıkla kaç kişi bilmiyorum.
Enduro Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 Türkiye Kupası D Grubu elemelerinde Adana'da yapılan maçlarda Kaski 2. oldu. Halil Adak 1 numaralı oyuncularıydı ve tüm maçlarını hiç zorlanmadan, antreman havasında oynayarak aldı. Sanırım Kayseri'ye yerleşmeyi düşünüyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde çalışıyor olması lazım. İrtibat kurup antremanlarına katılabilirseniz sizin için çok büyük bir şans olacaktır.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 forumdan onur akdeniz (monostatik) arkadaşımızla bağlantı kurarsan sana yardımcı olacaktır
mutas Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 forumdan onur akdeniz (monostatik) arkadaşımızla bağlantı kurarsan sana yardımcı olacaktır İletişime geçiyorum inşallah bi kulüp vs. bulurum.
adem çiraysin Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 KOCAMAN KAYSERİDE KENDIME OYNUCAK BI KULUB BULAMADIM. KASKININ RESMI SITESINE MSJ ATTIM AMA HALEN CEVAP YOK. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BULURUM. IYI BIR OYUNCUYUM. KULUB VARSA KAYSERIDE LUTFEN YARDIMCI OLUN. 05077337700
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap