Çoppır Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2009 Merhaba Arkadaşlar 49. masatenisi ups turnuvası bu cumaretesi 19 aralık 2009 da Haluk Ündeğer ups spor kompleksinde yapılacaktır.Turnuvaya katılım ücreti öğrenci:5 TL.Büyükler 10 TL olarak belirlenmiştir.Turnuva saat öğleden sonra saat 1 de başlıyacaktır İlgilenenlerin bilgilerine........
onurzaim Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2009 Tüh, o gün Süper Lig var. Fenerbahçe - IBB maçını seyredeceğim. Bu maçı şampiyonluk düğümünü çözecek maç olarak görüyorum. Arkadaşlarımı yanlız bırakmak da istemiyorum. Birdahakine kısmet olur da gelirim inşallah.
Bora Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2009 evet süper lig maçları var. yine de oynama tutkusu izleme zevkinin ötesine geçebilir. hiç belli olmaz diyerekten açık kapı bırakıyorum.
ilhan_ Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 Merhaba Arkadaşlar 49. masatenisi ups turnuvası bu cumaretesi 19 aralık 2009 da Haluk Ündeğer ups spor kompleksinde yapılacaktır.Turnuvaya katılım ücreti öğrenci:5 TL.Büyükler 10 TL olarak belirlenmiştir.Turnuva saat öğleden sonra saat 1 de başlıyacaktır İlgilenenlerin bilgilerine........ Gecikmezsem gelebilirim.
umur Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2009 turnuvaya katılma şansım zaten yok belki ibb-fb maçını izleme şansım olur.tv de verecekler mi fb tv den bişeyler bekliyorum artık ayrıca saat kaçta?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Turnuva sonuçlarını ratinge girdim. 1. Bora Dileri ( http://www.tt-rating.com/ttrating/oyuncuSonMaclar.aspx?oyuncuID=17 ) 2. Cengiz Penol ( http://www.tt-rating.com/ttrating/oyuncuSonMaclar.aspx?oyuncuID=261 ) 3. ratingde olmayan bir arkadaş. Şu an hatırlayamadım, öğrenince eklerim... Dereceye girenleri de girmeyenleri de kutlarım...
Bora Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 ... 3- Ozan Kayıhan (Tsu) 4- Basri Yılmaz ben de tüm arkadaşları kutluyorum.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 ... 3- Ozan Kayıhan (Tsu) 4- Basri Yılmaz ben de tüm arkadaşları kutluyorum. Bora'cığım tebrikler, benimle antrenman yapman demekki işe yaramış.Basri abi kime yenildi?
Bora Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Bora'cığım tebrikler, benimle antrenman yapman demekki işe yaramış.Basri abi kime yenildi? Sağol abi. Basri abi yarıfinal maçına çıkmadı. Acil işi çıkmış. Cengiz abi ile oynayacaktı. Seninle antrenman yapmak bizim için büyük nimet
Guest ktm Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim.. Bora bu arada UPS turnuva birinciliğine abonman kartımı çıkarttın..Ayrıca tebrik ederim.. ktm
cagan Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Benim bildiğim Doktor Mehmet 4. oldu..Cengiz abiye yarı finalde 3-2 yenilmişti..Basri abi o maçtan önce ayrıldı diye hatırlıyorum salondan..
Bora Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Benim bildiğim Doktor Mehmet 4. oldu..Cengiz abiye yarı finalde 3-2 yenilmişti..Basri abi o maçtan önce ayrıldı diye hatırlıyorum salondan.. mehmet-cengiz abilerinki çeyrek final maçıydı. selim abi sağol.
cagan Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Hımm doğrudur ozaman..Pek takip edemedim eşleşmeleri bu sefer..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap