Guest Acmelih Oluşturma zamanı: 15 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 15 Aralık, 2009 Merhaba arkadaşlar.Ben masa tenisini çok seviyorum.Ama öyle fazla oynamadım okuldayken arkadaşlarla oynuyoduk.Ama raketimin lastiği yırtıldı.Yeni başlıyanlar için hangi hazır raketi önerirsiniz 40 tl den az olursa çok iyi olur nede olsa öğrenciyiz Şimdiden teşekkürler.
kaan erbay Keskin Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2009 (stiga matar 3 wrb) benim eski raketim hazır raketlerle oynuyordum sonra sonra bu raketi aldım 65 tl ye 3 hafta sonra kombinasyon rakete geçtim istersen stiga matar 3'ü uygun fiyata satarım.. yanında bitane daha stiga atarım hazır raket onuda arkına verirsin
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2009 (stiga matar 3 wrb) benim eski raketim hazır raketlerle oynuyordum sonra sonra bu raketi aldım 65 tl ye 3 hafta sonra kombinasyon rakete geçtim istersen stiga matar 3'ü uygun fiyata satarım.. yanında bitane daha stiga atarım hazır raket onuda arkına verirsin Merhaba Kaan kardeşim Sana gönderdiğim Dr.Neubouer Buldozer tahtayı kullanmadığın anlaşılıyor.KArgo bana ait olmak üzere geri gönderebilirsin Kolay gelsin
kaan erbay Keskin Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2009 tamam saol aydın abi.
Guest ersin tekbaş Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2009 Çin lastiğini tercih edersen, benim de zamanında kullandığım DHS 4002 raketi tavsiye ederim. http://www.xhediye.com/default.asp?git=9&urun=1515
umur Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2009 bence paraya kıy kombi al bi kere al
Recommended Posts