Guest YKP Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2009 Arkadaşlar; Bugün il temsilcisiyle görüştüm ve 10 Ocak 2010 da turnuva yapılacağını söyledi. Katılım şartları herhangi bir sağlık ocağından Masa Tenisi sporunu yapmasında sakınca yoktur raporu ve turnuva günü sabah 8:30- 9:00 gibi orada olmak. Konuyu takip edin çünkü bir değişiklik olursa burada belirticem. Saygılarımla;
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2009 merhabalar ilk beni yaz tahsin kalay
Guest hayati Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Arkadaşlar; Bugün il temsilcisiyle görüştüm ve 10 Ocak 2010 da turnuva yapılacağını söyledi. Katılım şartları herhangi bir sağlık ocağından Masa Tenisi sporunu yapmasında sakınca yoktur raporu ve turnuva günü sabah 8:30- 9:00 gibi orada olmak. Konuyu takip edin çünkü bir değişiklik olursa burada belirticem. Saygılarımla; arkadaş bende adapazarındayım bu bir veteran tunuvasımıdır ayrıca hangi spor salonunda yapılacaktır bilgilendirirsen sevinirim.
Guest YKP Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 arkadaş bende adapazarındayım bu bir veteran tunuvasımıdır ayrıca hangi spor salonunda yapılacaktır bilgilendirirsen sevinirim. Veteran turnuvası değil herkeze açık bir turnuva yer henüz kesin değil ama muhtemelen Lütfi Yamanda olur sanırım.
Guest YKP Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2010 Arkadaşlar Sakarya turnuvası kesinleşmiştir turnuva 10 Ocak 2010 tarihinde Lütfi Yaman Spor salonunda sabah 9:00 da başlıyacaktır. Katılmak isteyen herkez bir sağlık raporu ile (bütün sağlık ocakları veriyor)zamanında salonda olmaları yeterlidir. Şimdiden herkeze bol şans.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap