onurzaim Oluşturma zamanı: 4 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 4 Aralık, 2009 Yasaka firması Pryde ve Xtend serisi lastikleri ile kaybettiği prestijini yeni Mark V HPS ile geri kazanmak istiyor. Umarım fiyatı uçuk olmaz. Hali halzırda bazı isveç masatenisi mağzalarına satıldığını duydum. Belki yakında Türkiye'ye de gelir. http://www.yasaka.se/pages.asp?id=12
ongun Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Naapmışlar? Hem elektrik hem mazotla çalışan sünger mi keşfetmişler? Hibrid Povver Sponge. Bayilerinizden ısrarla isteyiniz.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Mark V üst lastiği altına hızlı sünger deniyor. Mark V'in üst lastiği gayet güzel çekiyordu benim hatırladığım. Öyle ise ben yumuşağından denerim. Bugün yarın dandoy, Tim vb. sitelerde satışına başlanır. Bu arada TTex'de fiyatı Tenergy ile kafa kafaya.
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Emre, sipariş verirseniz beni unutmayın.
onurzaim Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Bu gün Sabahattin hoca ile konuştum. Sabaattin hoca 200 tane sipariş vereceğini söyledi. Gelince mutlaka haberim olur ve size haber veririm. Ayrıca sitesini geliştirmeyi de düşünüyor. Kredi Kartı ile alışveriş yaptırabileceği sistemi sistesine uygulama planı var. Fiyatını merak edenler için ise kesin birşey söyleyemeyeceğim. 60-70 tl civarı fiyat biçeceğini söyledi. Sabahattin Hoca'nın İnternetten hali hazırda havale-kargo sistemi var.
cagan Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2009 Mark V HPS Tim'in sitesinde satışta.. Tıklayın!
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2009 Softunu sipariş ettim, hadi hayırlısı.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap