Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2009 timo eski formuna yeniden kavusuyor... bir ara bh spin manyagı oldu timo... bu da gerçekten kaliteli bir maç timo nun yenmesine sevindim adam çok formunda bu aralar maşallah nazar degmesin iyi seyirler http://www.youtube.com/watch?v=ux6Gzlw2tWY
ongun Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Ben nedense Timo'nun yenmesine hiç ama hiç sevinmedim. Gülme!
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Süper maç olmuş, samsonovda yükseliş devam ediyor ama timo eski formunu çabuk bulmuşa benziyor gerçekten. Bence hakeden kazandı. paylaşım için teşekkürler emre
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Ben nedense Timo'nun yenmesine hiç ama hiç sevinmedim. Gülme! abi adam finalde Ovtcharov u da yenip hat-trick yaptı daha ne diyim 3 yıldır şampiyon... bi de üstüne polish open da da yeni şampiyon olmuştu...
ongun Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Poliste sabıkası olması beni ilgilendirmez. Adam takmış tenerjileri, onlarla hababam de babam sipin çekip duruyo. Öyle babam da şampuan olur. Samsoğlunun hastalıklı gripli lastikleriyle oynasın da göriym ben o tombalacıyı.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Ma Long - Xu Xin macini seyrettikten sonra bu maçtaki gerek toplar gerekse adamlar çekim gibi geliyor insana.
ibrahima Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Hangi maç o. Fi tarihinde oynanan mı? Ma Long - Xu Xin macini seyrettikten sonra bu maçtaki gerek toplar gerekse adamlar çekim gibi geliyor insana.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap