kaan erbay Keskin Oluşturma zamanı: 30 Kasım, 2009 Oluşturma zamanı: 30 Kasım, 2009 ben lastiklerimi değiştirdim imzamda belirttiğim gibi şuanda bendeki ekipmanlar fh: nimbus bh: nimbus tahta: dr.neubauer bulldozer bu şekilde çok kontrollü oldu ama biraz yavaş ve eski raketime göre hafif(hafif raketle oynuyamıyorum) hafif olduğu için çok top kaçırıyorum servis atarken bende 1 ay içinde yeni tahta alıcam hem hızını hem ağırlığını dengelemek için güzel bir tahta buldum donic persson carbotec; Katlar: 1 & 7: koto 2 & 6: Karbon+Cam 3 & 5: tanne 4: kiri Kontrol: 6+ Hız:10 Karekteri: OFF+ 90 gr. ama sanırım çoğu kişi bu lastiği bununla kullanıyor(stiga) Stiga Clipper CR WRB; Sınıf Off Sap Seçenekleri Anatomic, Flared Hız 113 Kontrol 58 Elastikiyet Medium Ağırlık 85Gr. Katman 7 sizce hangisi daha uygun olur donic persson carbotec bana daha iyi geldi ağırlık açısından ve fiyat açısından ( öğrenciyim )yorum yaparsanız bu konu hakkında sevinirim teşekkürler ..
onurzaim Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2009 Bence kendine ekipman uyduracağına bir çalışma arkadaşı ya da antrenman saati uydur. İyi bilen birisinden yardım al. Tekniğini düzelt. Henüz emekleme aşamasında olup ekipmandan şikayet etmek temellerinin eksik olduğun göstergesidir. Sık sık ekipman denemek ve değiştirmek sadece profesyonellerin yaz aylarında yaptığı birşeydir. Tandığım en elit düzeyde oyuncular bile ekipman seçimine 20'li yaşlarda başladılar. O günde kadar ne verildiyse onunla oynadılar.
Guest Alp Z Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2009 haklısınız :) ağır tahta istiosan bnm tahta mı al stiga energy wood wrb
ongun Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2009 Harbiden ağır olsun isteniyorsa, sapına kurşun dökülmüş mazunov da olabilir. 345 gr. Pazunov
onurzaim Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2009 Harbiden ağır olsun isteniyorsa, sapına kurşun dökülmüş mazunov da olabilir. 345 gr. Pazunov "Pazu" nov. Güzel :) . Bence bilek daha çok ağırırdı.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2009 Almadan önce deneme şansınız varsa WRB teknolojili tahtaları bir deneyin derim. Belki istediğiniz hissi çok ağır olmayan bir tahtada bulabilirsiniz. 5 gr. , 5 gr. dır muhakkak daha yorucu etkisi vardır
kaan erbay Keskin Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2009 donic'i deneme şansım olabilir ama stigayı pek sanmıyorum stigayı alırsam internetten alabilirim ama eski raketim(hazır raket) stiga matar 3 tü wrb özelliği vardı ve tahtası çok iyidi ama hazır raket olduğu için çok yavaş.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2009 Benim demek istediğim istanbulda oturuyorsunuz çeşitli klüp vs. yerlere giderek rica üzerine raketleri denemeniz mümkün. Ama bildiğim kadarıyla WRB pek sevilmemişti bulmanız zor olabilir ama deneyin bence. Olur da hiç aklınızda olmayan bir tahta uyar
Recommended Posts