Bora Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 yanlızca ferdi maçlara katılacağım. görüşmek üzere.
lobianco Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 [Organizasyon hakkında detaylı bilgi ve katılan üniversiteler]
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 bursada görüşmek üzere kendi adıma iddalı gelicem takım adına değil :)
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 İTÜ olarak biz de saglam geliyoruz :gulumse: ...
Bora Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 İTÜ olarak biz de saglam geliyoruz :gulumse: ... marmaris'teki şampiyonşipte oynayan itülü arkadaşlar da dahil sanırım? :)
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2010 bora hocam sizinle bi buluşma yerimiz daha oldu :) bizim okulda katılacakmış verilen bilgilere göre ama daha hocalardan kesin bi cevap almadım.. kesin değil ama yüksek ihtimal gelecem sizinle karşılaşmak dileğiyle...
Bora Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2010 umarım gelirsin cihan. bu turnuva kaçmaz :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2010 Arkadaşlar Oktay Çimen'in Gazi BESYO'da öğretim görevlisi olduğunu duydum...Doğru mudur ?
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2010 marmaris'teki şampiyonşipte oynayan itülü arkadaşlar da dahil sanırım? :) yok kadro tamamen yenilendi... :)
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2010 [Organizasyon hakkında detaylı bilgi ve katılan üniversiteler] s.a hocam buradaki üniversiteler kesin geleceklermi acaba öyleyse ben hocama baskı yapmama gerek yok eğer buraya katılacaklarını belirtmişse gitmeme gibi bir olasılık varmı acaba???
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2010 s.a hocam buradaki üniversiteler kesin geleceklermi acaba öyleyse ben hocama baskı yapmama gerek yok eğer buraya katılacaklarını belirtmişse gitmeme gibi bir olasılık varmı acaba??? maddi duruma göre değişir katılmayı bildirip turnuvaya gitmeyen üniversiteler de oluyor...
Burak86 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 4. Ferdi yarısmalara, bir önceki Türkiye Birinciligi yarısmalarında ilk 16 sıralamaya giren sporcular hariç her takım en fazla 2 sporcu ile katılabilecektir. Ben geçen sene 9. olmuştum ferdilerde acaba gelmeme kararımı tekrar gözden mi geçirsem Ben gelirsem bizim üniversitenin bütün erkek oyuncuları ferdi de oynayabilecek Acaba 9. ya ferdilerde baylık veriyorlar mı?
Bora Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 gel burak, belki sağlam bi rövanş yapma şansımız olur :)
Burak86 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 Gelirsem rövanş yapmam kaçarım Çekirge bir sıçrar iki sıçrar benim gibi göbekliyse zar zor 1 kere sıçrar gerisinde kaçar Valla Bora bakalım dersleri ayarlayabilirsem gelmeye çalışcam olmazsa sadece ferdiye de gelebilirim ;)
Maze Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2010 burak senin gelmene gerek yok sen gönüllerin şampiyonusun zaten... ferdilere gelebilirsin :)
Guest SallaPathy Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 ah ah bende keske burak gibi oynayabilsem belki takıma girebilirimde üniversitelerde görüsürüz burak =D
Burak86 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2010 Benim gibi oynamak çok kolay sadece masa tenisi oynarken eğlen yeter gerisi teferruat
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap