malin Oluşturma zamanı: 19 Kasım, 2009 Oluşturma zamanı: 19 Kasım, 2009 Merhaba arkadaşlar, Bu sene üniversiteler arası masa tenisi turnuvaları nerede olacak bileniniz var mı? Antalya diye söylenti duydum fakat araştırmalarım sonuçsuz kaldı. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum İyi Günler ..
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2009 Merhaba arkadaşlar, Bu sene üniversiteler arası masa tenisi turnuvaları nerede olacak bileniniz var mı? Antalya diye söylenti duydum fakat araştırmalarım sonuçsuz kaldı. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum İyi Günler .. Daha belli değil nerede , nezaman olduğu. %70 deniz kenarı bir yerde olacak, tarih nisan sonu mayıs başı gibi olur bence
Bora Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2009 Önceki Turnuvalar : 2002 İstanbul, 2004 İzmir, 2005 Adana, 2006 Malatya, 2007 Adana, 2008 Marmaris, 2009 Amasya Favorilerim : Bursa, İstanbul, Kocaeli
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2009 antalya bence de güzel olur :gulumse:
ongun Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Büyük düşünün arkadaşlar. Hawaii...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 dur hele abi önce türkiye de güzel bi yer secilip iyi bi organizasyonla yapılsın ondan sonra yurtdışını düşünürüz :
ongun Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Bak büyük düşünün dedim, hala daha türkiye yazıyosun. Türkiye. cık cık cık...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 gaz verme ongun abi daha ne kadar buyuk düşünelim ki
birol Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Amasya'daki turnuvada bir hakem seneye Samsun olabilir demişti ve bu yönde federasyonda girişimlerimiz var dedi.Benim düşüncem artık büyük şehirlerden çok yeni kurulan ünivesitelere bu organizasyonları verecekler.Onlar için hem şehrin hem de üniversitenin tanıtımı için avantajlı bir durum.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Valla ben ongun abinin dediği gibi büyük düşünecem İlk öne Gazi ekibine girecem Sonra Türkiyede marmara üniv ekibi gelmeyecek o gelmeyecek şu gelmeyecek 1 olacaz Samsun'da sonra Avrupa kıtasında İtalya'da yine bir olcaz En son dünya bazında da hawaii de olcak..Orda artık ne olursa razıyım
UlaSH Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2010 Samsunun olmayacağını o girişimlerin sonuçsuz kaldığını duydum. Daha nerde olduğu konusunda kesin bi şey yok herhalde bilen arkadaşlar varsa bizi de bilgilendirmeleri güzel olur.
erenarik Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2010 2.devre faliyet programı federasyonun sitesinde var.. ama Üni. arası gözükmüyor..Bilgisi olan varmı acaba.
lobianco Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2010 Daha Üniversite Sporları Federasyonu toplantısına kadar belli olmaz sanırım. 4-6 Şubat tarihlerinde yapılacakmış. http://www.univspor.org.tr/images/stories/haberler/koordinasyon_iltem.doc
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2010 Bende merak ediyorum doğrusu... Eğer hocaları kandırabilirsem bu sene Karadeniz Teknik Üni. olarak bizde katılacağız.
UlaSH Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 arkadaşlar federasyonun sitesinde yazan bilgiye göre turnuva bursada 11-14 mayıs tarihleri arasında olacak.
Bora Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2010 arkadaşlar federasyonun sitesinde yazan bilgiye göre turnuva bursada 11-14 mayıs tarihleri arasında olacak. süper!!!
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2010 İyi bir tarihe benziyor, ikinci vize ve final arasına denk geliyor. Trabzondan gelmesi uzun sürer fakat değecektir.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2010 arkadaşlar federasyonun sitesinde yazan bilgiye göre turnuva bursada 11-14 mayıs tarihleri arasında olacak. bursa iyi bir tercih umarım güzel bir organizasyon olur itü olarak bursa da görüşmek üzere :gulumse:
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2010 arkadaşlar federasyonun sitesinde yazan bilgiye göre turnuva bursada 11-14 mayıs tarihleri arasında olacak. yalnız ben goremedim federasyonun sitesinde tam olarak nerede yazıyor ?
lobianco Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2010 yalnız ben goremedim federasyonun sitesinde tam olarak nerede yazıyor ? http://www.univspor.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=69:2009-faliyet-program&catid=77:2009faaliyetler&Itemid=246
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2010 Bak büyük düşünün dedim, hala daha türkiye yazıyosun. Türkiye. cık cık cık... Abi ben büyük düşündüm Büyükada'da olsun maçlar :) He olmazsa orası Hawai olabilr. o da olmazsa Mayami.Kaliforniya,Teksas(teksasta silah yerine raketler ateşlencek)
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2010 http://www.univspor....tler&Itemid=246 ok... teşekkürler... ev sahibi uludağ üniversitesi olacakmış... :gulumse:
erenarik Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Hayırlı olsun .bizim memlekette çıktı.. Bursa iyidir..
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2010 Bizde Afyon Kocatepe Üniversitesi olarak katılıyoruz orada görüşmek üzere...
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Karadeniz Teknik Üniveritesi olarak bizde katılacağız. Takıma girebilirsem Bursa'da görüşmek üzere...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap