ysonmez Oluşturma zamanı: 15 Kasım, 2009 Oluşturma zamanı: 15 Kasım, 2009 Arkadaşlar biriktirdiğim ve yaklaşık 160 lira civarına getirdiğim para ile Timo Boll ALC tahta üzerine lastik almak istiyorum. Kullandığım lastik Sriver EL 2.1 idi eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum. rahat ediceğim yani Sriverdan sonra bana fazla atak gelmeyecek atak-kontrol dengeside olan bi lastik önerir misiniz.(yeni nesil olması tercihim)
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 Yeni nesiller genel olarak su bazlı ile yapıştırılmış Sriver EL'den daha hızlı gelecektir. Boost TS veya yumuşaklarından bazı Tensor'ler uyabilir.
ysonmez Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 sriverı kullanırken solusyonla kullanıyodum gerçi her hafta yapıştırmasamda ayda bir bunu göz önüne alırsak yine öneri boost ts mi olur
ysonmez Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 ayrıca sizin roundell kullandığınızı görüyorum o nasıl olur
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 Roundell Sriver EL'e yakın bir lastik. Ama ben ALC üstünde çok beğendim diyemem. Boost TC sertlik olarak EL'e yakın. TS daha yumuşak. Sriver EL'i solüsyonla kullanmakla ilgili bir sıkıntınız yoksa bence devam edin.
ysonmez Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 galiba yine öyle yapıcam ben yine ayda bi sök temizle yapıştır üçlü kombinasyonu yapmaya devam çok saolun yorumlarınız için teşekkürler
ysonmez Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2009 emre hocam sriver g3 fx nasıl olur bu tahtanın üzerine
Recommended Posts