Ersun Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2009 Hakan Bey,benim için trajedik bir maç olsa da eline sağlık..Görüşmek üzere Selamlar..
Guest Table Tennis Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2009 Merhaba Ersun Hocam,
Ersun Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2009 Merhaba Ersun Hocam, Merhaba Gökhan Kardeşim,hoşgeldin Forumumuza...Hayırlı olsun..Senin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isteriz... Görüşmek üzere..Selamlar...
Guest prosatanus Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Ersun Hocam sizin maç gerçekten final maçı gibi güzel bir maç oldu. özellikle seyirci sayısı da fazla olması oyunu güzelleştirdi. Lgin yeni ekipleri olmamıza karşın güzel maçlar çıkardığımızı düşünüyorum.
Guest prosatanus Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Bosch takımı da eksik kadroya rağmen fire vermeden yoluna devam ediyor. Kendilerini tebrik ediyoruz.
Ersun Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Ersun Hocam sizin maç gerçekten final maçı gibi güzel bir maç oldu. özellikle seyirci sayısı da fazla olması oyunu güzelleştirdi. Lgin yeni ekipleri olmamıza karşın güzel maçlar çıkardığımızı düşünüyorum. Gerçekten ligin yeni ekipleri olmamıza karşın renk kattığımızı düşünüyorum..dediğin gibi çok zevkli ve çekişmeli maç oldu..Bizden 1 adım öne geçtiniz..Sizi de yürekten kutlarım..Bir çok takımın canını yakacaksınız anlaşılan..Şahin kardeşimi de ayrıca kutlarım.Beyçelik te onu yenmiştim,ama rövanşı fena aldı.. Görüşmek üzere..Selamlar.
Guest prosatanus Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 iller bankası ile bu haftaki maçınız da çekişmeli geçecek gibi duruyor. izlemek faydalı olacak. sonraki hafta da biz oynayacağız.
Guest prosatanus Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Hocam geçen hafta çektiğiniz resimleri de ekler misin.. selamlar.. bu hafta bir aksilik olmazsa bir makine de biz getirelim, daha takım olarak resmimiz yok. ;)
Ersun Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 iller bankası ile bu haftaki maçınız da çekişmeli geçecek gibi duruyor. izlemek faydalı olacak. sonraki hafta da biz oynayacağız. Evet doğru diyorsun..Biz de hep kendi maçlarımızla ilgilendiğimizden,diğer takımları hiç seyredemiyoruz..Basit bir diziliş yanlışı bile maçı kaybettirebiliyor..Selamlar..
Ersun Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Hocam geçen hafta çektiğiniz resimleri de ekler misin.. selamlar.. bu hafta bir aksilik olmazsa bir makine de biz getirelim, daha takım olarak resmimiz yok. ;) Onları da en yakın zamanda ekliyeceğim..Bu güzel anları ölümsüzleştirmek lazım..Her zaman böyle anlar bulunmayabiliyor..Görüşmek üzere..
Guest Table Tennis Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2009 Bosch takımı da eksik kadroya rağmen fire vermeden yoluna devam ediyor. Kendilerini tebrik ediyoruz. Çok teşekkür ederim.Bu hafta seni aramızda göremedik önemli bir şey yoktur inşaallah.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap