Guest Alper Oluşturma zamanı: 5 Kasım, 2009 Oluşturma zamanı: 5 Kasım, 2009 başlıktaki gibi arkadaşlar orta seviye oyuncuyum
Guest hseyinn Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2009 başlıktaki gibi arkadaşlar orta seviye oyuncuyum sana ozelden msj atmıstım bende torbalıdayım burda oynayacak yer yok benim bildiim sen biliyosan oynayabiliriz
işcan Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2009 sana ozelden msj atmıstım bende torbalıdayım burda oynayacak yer yok benim bildiim sen biliyosan oynayabiliriz Hemşerilerim merhaba ben de torbalılıyım ama izmirde yaşıyorum. izmire gelme imkanınız yok mu en azından haftada bir gün
Guest Alper Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2009 arkadaşlar ben biliyorum yer şato diye bir mekan bilardo salonu var orda ama saati 3tl eğer uygunsa buluşabiliriz
Guest hseyinn Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2009 bu şato dedigin yer eski alezba galiba oynayalım sen uygun olduun bi zamanı soyle ben hep bosum bide kreanga izmirde nerde oynucaz izmirede gelebilirm ii biyer varsa ama genis alan faln
Guest Alper Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2009 benim okulum var bucada okuyorum yol falan hafta içi zor ama haftaya olabilir ben bi ara ulaşırım sana pazar olmaz ders. var cumartesi bilmiorum ulaşırım ben sana sen söle hangi saatlerde nettesin olmadı msn ver ordan konuşuruz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap