Matematik Oluşturma zamanı: 24 Ekim, 2009 Oluşturma zamanı: 24 Ekim, 2009 trabzonun şalpazarı ilçesine öğretmen olarak atandım. hafta sonları trabzona gitmeye çalışıyorum. beşikdüzünden trabzona kadar oynamak isteyenler varsa denk getirebilirsek oynayabiliriz.saygılar.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 ooo hayırlı olsun, trabzonda haftada 2-3 kez toplanılıyor, ben ayda 3-4 kere rizeden geliyorum, ömer kuloğlu ile bağlatı kurarsanız oratm hakkında bilginiz olur, önümüzdeki perşembe ( resmi tatil) trabzona gelmeyi düşünüyorum olmadı 21 kasım turnuvasına katılırsanız tanışırız
Matematik Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 ooo hayırlı olsun, trabzonda haftada 2-3 kez toplanılıyor, ben ayda 3-4 kere rizeden geliyorum, ömer kuloğlu ile bağlatı kurarsanız oratm hakkında bilginiz olur, önümüzdeki perşembe ( resmi tatil) trabzona gelmeyi düşünüyorum olmadı 21 kasım turnuvasına katılırsanız tanışırız sağolun hocam.ben de tanışmak ve oynamak isterim sizlerle. burada bir tek ibrahim hocayı tanıyorum.diğerleriyle de tanışırız inşallah. turnuvaya bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum.görüşmek üzere.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 sağolun hocam.ben de tanışmak ve oynamak isterim sizlerle. burada bir tek ibrahim hocayı tanıyorum.diğerleriyle de tanışırız inşallah. turnuvaya bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum.görüşmek üzere. Hayırlı olsun ve hoşgeldiniz. Özelden mesaj yazdım. Ben Göreledeyim, yani daha yakınız.
lobianco Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Ooo hayırlı uğurlu olsun. Hem mesleğe başladığına sevindim, hem de atandığın yere. Cennete düşmüşsün :)
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Biri bana mı seslendi Hoşgeldin Trabzon'a, yeni birini daha aranızda görmekten mutluluk duyarız.
Matematik Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2009 hoşbuldum. sağolun. zaten önceden de hoş bulumuştun doğu karadenizi. burda da masa tenisi camiası ile tanışırsam ne mutlu. saygılar.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 arkadaşlar benim perşembe trabzon durumu kesinleşti, hocam gelirseniz hem tanışır hem de gün boyu masa tenisi oynarız, sevgili ömercim masa ayarlama olayını sana veriyorum 2 masa 5'er saat :)))))
Bora Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 hayırlı olsun yusuf kardeş. seneye gelirsen forum buluşmasında görüşürüz artık :)
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 trabzonun şalpazarı ilçesine öğretmen olarak atandım. hafta sonları trabzona gitmeye çalışıyorum. beşikdüzünden trabzona kadar oynamak isteyenler varsa denk getirebilirsek oynayabiliriz.saygılar. Hayırlı olsun.Çok güzel bir yere tayin olmuşsun.Bu kutsal mesleğe başalaman çok güzel.Eminimki Masa Tenisi oynayan arkadaşlar sana orada çok yardımcı olacaktır...
lobianco Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Hemen gözleri fırıl fırıl genç yeteneklerden birkaç tane bul, başla antrenörlüğe de :) Resmi belge alana kadar çocuklar ancak maça gidecek hale gelir zaten. Masa tenisini matematiğin gücüyle birleştir, voltranı oluştur :) Geçen gün atv'deki küçük çocukların şarkı söylediği programda bi karadenizli çocuk vardı, "ben aynı zamanda sporcuyum, masa tenisinde il ikinciliğim var." dedi. Böyle bi programda masa tenisinin adı geçmesi güzeldi doğrusu.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 arkadaşlar benim perşembe trabzon durumu kesinleşti, hocam gelirseniz hem tanışır hem de gün boyu masa tenisi oynarız, sevgili ömercim masa ayarlama olayını sana veriyorum 2 masa 5'er saat :))))) Ben koşup rezervasyon yaptırayım :gulumse:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 ömercim valla sen de olmasan halimiz ne olurdu bilemiyorum, mezun olunca bakalım ne yapacaz :))) allah yardımcımız olsun
Matematik Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 çok sağolun teşekkür ettim. bizim okuldaki uşaklar iyi. oynuyoruz. sizlerle de buluşup oynayabilirsek ne mutlu.perşembe öğleden sonra gelmeye çalışacağım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap