Bora Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Tülat Dündar Haydarpaşa Lisesi spor kulübünden lisanslıdır ve Haydarpaşa lisesi S.K. adına yarışmıştır. Lütfen düzeltirmisiniz. 4- TÜLAY DÜNDAR / İSVET linkin alındıgı site, istanbul il temsilciliginin sitesidir. düzeltilmesi için buraya tıklayarak iletişim bilgilerini alıp onlara ulaşabilirsiniz.
cagan Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Tülat Dündar Haydarpaşa Lisesi spor kulübünden lisanslıdır ve Haydarpaşa lisesi S.K. adına yarışmıştır. Lütfen düzeltirmisiniz. 4- TÜLAY DÜNDAR / İSVET Remzi Bey Merhaba ; Bora'nın da söylediği üzere ben sadece sonuçların linkini verdim..Zaten orada yazan birçok bilgide de yanlışlık,eksiklik söz konusu ama fazla takılmamak gerek..Sonuçların üstünkörü yazıldığı aşikar..Geçtiğimiz yıllarda sonuçlar siteye konulmuyordu bile,bence buna şükredelim..İrtibata geçseniz bile yanlışlık düzeltilir mi orası muamma..Sizin bilgilendirmeniz sanırım yeterli olacaktır..
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2009 Dereceye giren tüm arkadaşları kutluyorum.Bora artık seni tutamayacağız galiba.Ongun geçmiş olsun bu arada.Göz bu dikkatli ol artık.
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2009 Tebrikler bora abi ismini daha çok göreceğiz inşallah.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap