Guest şerafettin kutlu Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 epey kaliteli rakip var heralde ole anladım :D:D:D:D fena kapışma olacak anlaşılan
ararat1973 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Bu sefer 1-2 maç kaydetmeyi düşünüyorum. Belki Turushan hocam çektiğim videoyu youtube a aktarıp seyretmemizi sağlar.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 sen kaydet youtube'dan yayınlarız hocam, ben de 1-2 çekim yapacağım
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Ayrıntıları ve maç yorumlarını sonra yapacağım :gulumse: Maç skorlarını tt-rating sistemine girdim. Özet olarak günün tablosu; 1-Adem BONCUKOĞLU 2-Şener BAYRAK 3-Erkan KIZILTAŞ 4-Turushan ÖVGÜ 5-Hasret BAYRAK 6-Gürkan KARAHAN Dereceye giren ve katılan tüm oyuncuları kutlarım...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 çok güzel bir günün ardından turnuvayı sonuçlandırdık, dereceye giren ve turnuvaya katılan herkesi kutluyorum ve şimdiden 24 şubat trabzonun kurtuluşu nedeniyle yapılacak para ödüllü turnuvaya herkesi davet ediyorum bu arada elinden geldiğince kendini hazırlayan ararat1973 (necati) hocayı gruplardan çıkma başarısı gösterdiğinden dolayı özellikle kutluyor, ibrahim hocanın da bir sonraki turnuvada daha iyi performans göstererek gruplardan çıkacağını düşünüyorum
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 bu arada elinden geldiğince kendini hazırlayan ararat1973 (necati) hocayı gruplardan çıkma başarısı gösterdiğinden dolayı özellikle kutluyor, ibrahim hocanın da bir sonraki turnuvada daha iyi performans göstererek gruplardan çıkacağını düşünüyorum zaten grubu kolaydı.ne hazırlaması. ne de olsa benim de emeğim var.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 :))))))) orasını bilemem valla hocam, ben gördüğümü söylüyorum, bu arada başarınızdan dolayı sizi de tebrik ederim, bir sonraki turnuvada hedef büyültüp üst gruplara kalmanızı dilerim
ararat1973 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 :))))))) orasını bilemem valla hocam, ben gördüğümü söylüyorum, bu arada başarınızdan dolayı sizi de tebrik ederim, bir sonraki turnuvada hedef büyültüp üst gruplara kalmanızı dilerim Teşekkür ederim Turushan Hocam. Gökhan Yasım ne dese haklı. Grubumda olursa bir galibiyetim garanti diyordum, gittim ona yenildim:)). Dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 doktorlarıma teşekkür ederim.zoruma giden grupta zorlayacak eleman olmadan gruptan çıkıp da sonrasında erkan hocayla oynayıp ilk ciddi maçımda tek mağlubiyetle elenmek oldu.ama turushan hocamın dediği gibi bir dahakine daha da iddialı gelecem haberiniz olsun. :gulumse:
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 bu arada necati hocam daha çok yenilecen bana.bu daha başlangıç.bu arada bayramda ordamısın.ben gelecem.yine yaparız.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 bu arada necati hocam daha çok yenilecen bana.bu daha başlangıç.bu arada bayramda ordamısın.ben gelecem.yine yaparız. Bayramda buradayım, beklerim. Şeker, et ve rating puanı ikram ederim:)
cagan Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Dereceye girenleri tebrik ederim,özellikle de turnuvalarda birinci olmayı artık bir gelenek haline getiren Adem abiyi..
ErkanKiziltas Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Turnuvaya katılma cesaret ve fedakarlığını gösteren karadenizimin ünye den rize ye kadar bütün masa tenisi severlerini saygıyla selamlıyorum.dereceye girenleri tebrik eder organizasyon komitesine ayrıca şükranlarımı iletirim.
adem boncukoglu Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2009 Merhabalar. Erkan'ın da dediği gibi fedekarlık gösterip turnuvaya katılan ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. Tekrar görüşmek üzere. (İstanbul'a da selamlar Çağan:)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2009 trabzon il temsilciliği sayfasına eklendiğini yeni farkettim, muhammet başkanla maçımızdan bir enstantane;
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap