Guest Aydın Ungan Oluşturma zamanı: 18 Ekim, 2009 Oluşturma zamanı: 18 Ekim, 2009 Merhaba Emre Adıgüzel (Yanlışlıkla Özgür Şeker yazıldı) arkadaşımız finali tahmin etti.Teknik deneyim ve taktik uygulama ile solak ve de Çin li bir oyuncuyu yenmek.Çok zevk alarak izledim.Haftaya cuma günü de 16 takım maçı var Bu arada Samsonov'un forhand lastiğini bilen var mı ?. herkese selamlar
ozgur seker Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Merhaba Özgür Şeker arkadaşımız finali tahmin etti.Teknik deneyim ve taktik uygulama ile solak ve de Çin li bir oyuncuyu yenmek.Çok zevk alarak izledim.Haftaya cuma günü de 16 takım maçı var Bu arada Samsonov'un forhand lastiğini bilen var mı ?. herkese selamlar ben hangi finali tahmiin ettim bi dakka benim haberim yok
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 ben hangi finali tahmiin ettim bi dakka benim haberim yok Merhaba Haklısın..Emre Adıgüzel tahmin etti..Yanlış aktardım.ÖZür dilerim Selamlar
Guest Alp Z Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 fh lastiği nianmor diye biliyorum ama değişmiş olabilir
ozgur seker Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Merhaba Haklısın..Emre Adıgüzel tahmin etti..Yanlış aktardım.ÖZür dilerim Selamlar yanlış da olsa sevindim doğru bi tahmin yaptığım için eğer önceden tahmin etmiş olsaydım ma long-chen qi maçını alan şampiyon olur. o maçı da ma long alır derdim
ibrahima Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Ma longunda ucuncu oldugu bu sampiyonada Cin takiminin kadrosunu bilen var mi? Genc bir takimla katilmis olabilirler n mi. Samsonov cok iyi oynadi, zevkli bir mac oldu.
onurzaim Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Samsanov'un forhand lastiği için Globe 999 siyah süngerli veya Haifu Blue Whale II olduğu üzerine tahminler yürütenler var. Lastik olarak Tibharı kullanmadığı kesinleşmiş gibi görünüyor. Bakalım daha neler çıkacak.
ibrahima Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2009 http://www.ittf.com/_front_page/itTV.asp?category=ittv_New adresinde maçları seyredebilirsiniz
Maze Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2009 Tibhar Grip-S kullanıyor... abi çok dikkatlisin...tebrikler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap