PingPongMan Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2005 Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2005 Sayın Forum Üyeleri, Sevgili Arkadaşlar, hizmette sınır yoktur anlayışımız gereği, sizler için gece gündüz demeden uğraşıp didinip, Çin yetkililerle görüşüp, kellemizi ortaya koyup sonunda bir imkansızı gerçekleştirmenin, CCTV-5'in internet üzerinden yayın yapmasını sağlatmanın ve forum hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. ADSL bağlantısı olan forum üyeleri artık bu kanal üzerinden en önemli masa tenisi karşılaşmalarını seyredebilecekler. İşte link: mms://vod-pt.eoa.net.cn/cctv-5 bunu internet sörf programınızın adres çubuğuna yazın, tıklayın ve Windows Media Player üzerinden, tamamen spor yayını yapan CCTV-5 kanalını seyredin (bana da artık dua mı edersiniz yoksa küçük bir bağışta mı bulunursunuz, takdir sizin ) daha ne yapayım artık sizler için bilemiyorum hadi iyi seyirler... Ping the ultimate forum service provider Pong
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2005 Valla ping saol bütün uğraşların için , süper bişey bu , ama küçük bir problem var , bende çalışmadı bu link , açabilen var mı acaba?
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2005 Pingpongman teşekkür ederiz. Ferro, bende de çalışmadı, muhtemelen bankanın firewall'undan dolayı.
PingPongMan Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2005 evet, firewall olan yerde çalışmayabilir... bende de bir bilgisayarda çalışıyor, birinde çalışmıyor; enteresan olanı, windowsta çalışmadı ama mac'te çalıştı... ayarlarla oynamak lazım; çalışma konfigürasyonunu keşfeden buraya yazsın lütfen... Ping
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2005 saol pıng. insallah takılmadan rahatca seyredebılırız tum forum olarak.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2005 saol pıng. insallah takılmadan rahatca seyredebılırız tum forum olarak. valla adsl bağlatacaksınız bu gidişle.. ee hizmette sınır yok tabi...
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 yihuuuuuuuu.... ABİ HARİKA BİR SEY DİYECEKTİM Kİ HATA VERDİ NAPCAZ SIMDI BENDE 512 ADSL VAR BUNA OLMUYO MU XP KULLANIYORUM BU HER ZAMN ACIK OLMUYOMU MEDIA PLAYER DOSYA UZANTISINI BULAMDI DIYOR
PingPongMan Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 Arkadaşlar, son birkaç gündür bağlantı kurmak mümkün değil; başkaları da kuramıyor. sanırım server ile ilgili bir sorun var. açılınca tekrar haber veririm... selamlar... Ping the link hunter Pong
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 bendede adsl var ama olmuyor. fakat baglantıyla ilgili degil sanırım. baska bir hata veriyor. dosya uzantısı filan yazıyor tüm codec ler oldugu halde..
Guest MehmetAli Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2005 Arkadaşlar ben de ADSL (2048) var. Ama ben de bağlanamadım. Bağlanan nasıl bağlandı. El cevap....
Umitt06 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 oyuna mi geldik diycem ama yok ya pingpong boyle seyler yapmaz : valla su isi hallederse cok ise yarayacak gibi gorunuyor.
Cako67 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 herşeyi hallettim ama olmadı ping pong man a güveniyoruz
PingPongMan Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 ya arkadaşlar, kusura bakmayın ama siz yazılanları okumuyorsunuz, sadece yazıyorsunuz gibime geliyor bazen : 6 mesaj öncesine bakarsanız, dün sabah ne yazdığımı okuyabilirsiniz. bakın ne yazmışım: son birkaç gündür bağlantı kurmak mümkün değil; başkaları da kuramıyor. sanırım server ile ilgili bir sorun var. açılınca tekrar haber veririm... selamlar... lütfen önce yazılanları iyi takip edelim, iyi okuyalım ondan sonra bağlantı kuramadık diye yakınalım, lütfen... Ping the writing for not reading members Pong
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap