Guest Alper Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2009 Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2009 evet arkadaşlar ikisi de siyah ya da ikisi de kırmızı olduğu zaman turnuvada problem oluyor mu çünkü istediğim forheand lastikin sadece siyahı kalmış olabilir mi acaba ?
ozgur seker Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 evet arkadaşlar ikisi de siyah ya da ikisi de kırmızı olduğu zaman turnuvada problem oluyor mu çünkü istediğim forheand lastikin sadece siyahı kalmış olabilir mi acaba ? forumda okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla eskiden olmuyomuş ama şimdi olmuyo. şimdi olduğundan eminim ama eskiden olupu olmadığından emin değilim
Guest Alper Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 yani okulumla gittiğimiz turnuvada problem çıkmaz deme
ozgur seker Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 yani okulumla gittiğimiz turnuvada problem çıkmaz deme derim. çıkabilir.
lobianco Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 Resmi hakemler tarafından yönetilen tüm müsabakalarda kurallar geçerlidir. Oyun kuralları: http://www.tmtf.gov.tr/Content/DynamicPage.aspx?PageID=53 2.4.6 Tablanın kaplı yüzündeki kaplama malzemesinin yüzeyi veya kaplamasız tabla yüzü; mat, bir yüzde canlı kırmızı, diğer yüzde siyah olacaktır.
Guest Alper Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 lobianco msn adresini verir misin çok daha rahat konuşuruz
lobianco Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2009 Ongun Abi'nin bu ara bir yazısında belirttiği gibi foruma sormaktan çekinmeyiniz. Zaten ben temel konular dışında çok fazla yardımcı olacak düzeyde değilim.
tufan Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2009 yasak hic bir sekilde kabul olunamaz mac yapamazsınız
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2009 okul ile gideceğin turnuva resmi olduğu için hakemler kabul etmezler ... ben şu an denemek için aldıgım bir lastikten dolayı ikiside aynı renk oynuyorum ama gittiğim turnuvalar hem resmi değil hemde rakibime ikisinide gösteriyorum üniversiteler arası turnuvaya gidene kadar boyle devam edecegim eger begenir ve uyum saglarsam siyahını alıp oyle katılacagım turnuvalara...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap