0nur Oluşturma zamanı: 29 Eylül, 2009 Oluşturma zamanı: 29 Eylül, 2009 Turnuva tarihi:3 Ekim 2009(Cumartesi) Turnuva başlangıç saati :14.00 (Salon 13.00 de açılacak) Turnuva katılım bedeli:10 TL NOT:UPS e tramvayla gelecekler Merkezefendi durağında inip yürümeleri gerekiyor.(Seyitnizam durağı kaldırıldı). Cumartesi görüşmek üzere.
cagan Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 mecidiyekoyden oraya nasil gidilir yav? Metrobüsle Cevizlibağ'a gel..Üst geçitten tramvaya geç,1 durak sonra Merkezefendi'de in ve tramvay yolunu takip et..Salonu görürsün zaten hemen okulun içinde..
Secici Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Benim haftasonu Ist. da olabilme durumum var. Turnuvaya katılabilmek için kiminle ne şekilde temasa geçebilirim? Herhalukarda guzel bir turnuva olmasını diliyorum... Selamlar.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Benim haftasonu Ist. da olabilme durumum var. Turnuvaya katılabilmek için kiminle ne şekilde temasa geçebilirim? Herhalukarda guzel bir turnuva olmasını diliyorum... Selamlar. Mehmet bey, belirtilen yerde saat 14:00'de olmanız yeterli. Salona gidince masa tenisi salonunu (yetkili:Nurullah ÜNSALVER ) sorarsanız yardımcı olurlar. Pazar sabahı da bizim salona bekleriz (Ümraniye Haldun Alagaş ,saat :10:00)
Secici Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Turnuvada en kötü performansı gösteren bir oyuncu minimum kaç maç oynayacak?
0nur Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Eğer katılım fazla olursa grupta 5-6 kişi olabilir.Yani grupta 4-5 maç eğer gruptan çıkamazsanız tesellide devam edersiniz tesellide ilk turda elenirsenizde yaklaşık 5-6 maç ama grupların 5-6 kişi olması katılıma bağlı veya gruplar 4 kişilik olup birsürü grupta yapabilir hoca.
Secici Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 İyi iyi 4-5 maç fena değil... Değer bence kesinlikle...
ongun Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Mehmet bey,belirtilen yerde saat 14:00'de olmanız yeterli. Salona gidince masa tenisi salonunu (yetkili:Nurullah ÜNSALVER ) sorarsanız yardımcı olurlar. Pazar sabahı da bizim salona bekleriz (Ümraniye Haldun Alagaş ,saat :10:00) Pazar günü salonda olacağınız kesinse ben gelebilirim sanırım... Bir aksilik olmazsa gelmek istiyorum... Gelmeyi kafaya koydum, büyük ihtimal geleceğim... Kesin geliyorum, saat 10'da ordayım. Son kararım. Ama otobüsün numarasını unutmamam lazım. 522. 522. 522. 522...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Pazar günü salonda olacağınız kesinse ben gelebilirim sanırım... Bir aksilik olmazsa gelmek istiyorum... Gelmeyi kafaya koydum, büyük ihtimal geleceğim... Kesin geliyorum, saat 10'da ordayım. Son kararım.Ama otobüsün numarasını unutmamam lazım. 522. 522. 522. 522... Evet, kesin olarak oradayız. Otobüs numarası 522. Ümraniye'de "Son Durak" adındaki duraktan sonraki durakta (okul durağı herhalde) inmelisiniz. Kime sorsanız sonrasında gösterir salonu. Son durak kafa karıştırmasın, bundan nerdeyse 15 yıl önce son duraktı. Pazar günleri salondaki kantin kapalı.
Secici Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Ben şimdilik gerekli olan şeyleri ayarladım. Geliyorum Allah izin verirse... Hatta bir arkadaşım da istekli, iki kişi de gelebiliriz. İst. daki yeğenimde navigasyon cihazı var. Google Maps den Zeytinburnu Seyitnizam daki UPS yi buldum. "UPS Spor ve Kültür Merkez, Zeytinburnu, 34015 Seyitnizam, Türkiye" olarak kendini gösteriyor. (Binanın üzerinde UPS logosu bile var.) Sizin salonu aynı şekilde Navigasyondan nasıl bulabiliriz?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Sizin salonu aynı şekilde Navigasyondan nasıl bulabiliriz? Haldun Alagaş'ı mı kastettiniz? Navigasyon olayını bilmiyorum. Aynı binada; İBB Şehir Tiyatroları Ümraniye Sahnesi , biraz ilerde aynı sırada ise NETAŞ fabrikası var. link Not: araba ile gelenler kapalı otoparka arabasını bırakabilir, çıkışda masa tenisi fişini gösterene ücretizdir.
Secici Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Ooo tamam o daha kolay bulunur. Ben salondan kastedilenin Haldun Alagaş olduğunu unutmuşum... Eyvallah, gelmeye çalışacağız...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 umarım turnuva yine büyük salonda olur
0nur Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Hayır turnuva büyük salonda olmayacak.Normal aşağıdaki salonda yapılacak.Çünkü enson yukarıda olan turnuvada masalar hasar gördü ve masaları çıkartıp indirmek çok zor oluyor.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Hayır turnuva büyük salonda olmayacak.Normal aşağıdaki salonda yapılacak.Çünkü enson yukarıda olan turnuvada masalar hasar gördü ve masaları çıkartıp indirmek çok zor oluyor. Zorlugunu biliyorum hazirandaki turnuvada en cok caba sarf edenlerden biri de bendim ama masalarin hasar gormesi soz konusuysa isler degisir. Ben sadece buyuk salonun rahatligi icin konustum. Yarin gorusmek uzre o zaman
0nur Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 3 Ekim 2009 45.UPS Turnuvasının sonuçları: 1-Bora DİLERİ 2-Cengiz PENOL 3-Ongun TUNALI
cagan Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Ilk 3 e girenleri ayri ayri tebrik ediyorum..Ozeliikle de Ongun abiyi
Bora Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 tebrikler Ongun abi. sonuna kadar hakettiğin bir madalyanın sahibi oldun. başarılarının devamını dilerim.
ongun Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Teşekkür ederim Çağan. Çok mutluyum. Kendimle ne kadar gurur duysam azdır. Canla başla mücadele edip üçüncülük derecesini elde etmeyi başardım. Bileğimin hakkıyla kazandığım madalyam hala boynumda, çıkarmadım. Eee 13 kişilik bir turnuvada 3. olmak öyle kolay iş değil ne de olsa. Ama bazı insanlar doğuştan yetenekli oluyor işte. Bora yine çok güzel oynadı. Kendisini hem tebrik ediyor hem de beni yarı finalde evire çevire yendiği için kınıyorum. Çok ayıp çok.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Bir fotograf ekleyeyim ben de. Bu resmi cektikten sonra makinenin pili bitti ben cıkamadım ama keske bazlangıcta cekseymisim fotograf biraz :
cagan Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Teşekkür ederim Çağan. Çok mutluyum. Kendimle ne kadar gurur duysam azdır. Canla başla mücadele edip üçüncülük derecesini elde etmeyi başardım. Bileğimin hakkıyla kazandığım madalyam hala boynumda, çıkarmadım. Eee 13 kişilik bir turnuvada 3. olmak öyle kolay iş değil ne de olsa. Ama bazı insanlar doğuştan yetenekli oluyor işte. Bora yine çok güzel oynadı. Kendisini hem tebrik ediyor hem de beni yarı finalde evire çevire yendiği için kınıyorum. Çok ayıp çok. Valla madalya madalyadir..Hangi sartlarda alindigi,turnuvada kac kisi oldugu cok onemli degil..3. sen olmussan basari senindir..Geride kalan 10 kisi basarisiz olmustur..Madalya ananin ak sutu gibi helaldir Ongun abi Gece yatarken madalyayi boynundan cikarmayi da unutma
ongun Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Çıkarmam Teşekkürler Alper, güzel foto.
Ersun Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Çıkarmam Teşekkürler Alper, güzel foto. Çağan a aynen katılıyorum..Tebrikler Ongun Kardeşim..
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 ongun abi tebrikler sizi daha yukarılarda da görmek isteriz :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap