turushanovgu Oluşturma zamanı: 27 Eylül, 2009 Oluşturma zamanı: 27 Eylül, 2009 bu cuma mardinde olacağım, oynayacak salon ve arkadaş var mı acaba??????
umur Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 turushan abi ben mardindeyim görüşelim ama şimdiden söyleyeyim sana göre rakip yok mardinde telefon numaramı bırakıyorum 0544 383 86 01
turushanovgu Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 turushan abi ben mardindeyim görüşelim ama şimdiden söyleyeyim sana göre rakip yok mardinde telefon numaramı bırakıyorum 0544 383 86 01 abim benim için seviye önemli değil, cuma öğlen gibi mardinde olurum, ili hiç bilmiyorum, gelince ben seni ararım, senden başka kimler var, salon durumu nedir, nerde oynuyorsun, antrenör kim çalışıyor??? ( biraz fazla soru oldu gibi )
kingmeran Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 turusan hoca hayırdır mardin -rize arası mekik mi yapıyon kolay gelsin
turushanovgu Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 hocam mardinde hafta sonu tıbbi konulu bir kongreye katılacağım, cuma vakit bulursam ordaki arkadaşlarla buluşmayı planlıyordum, fakat az önce gelen haberle birlikte küçük bir sorun var, uçak ankara aktarmalı ve alakasız bir saatte mardine iniyor, o sebepten masa tenisine zaman ayırabilirmiyim onu düşünüyorum
umur Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2009 hocam ramazandan sonra çalışmaya başlayacaktık ama ilgili arkadaşa ulaşamıyorum ayrıca spor salonu var ama yöneticileri ellerinden geldiğince izin vermiyorlar ayrıca antrenör izzettin atasever malesef şu anda askerde.ama gelirsin bi şansımızı deneriz olmadı bi güzel gezeriz mardini hele ki tarihi seviyorsan hoşuna gidecektir eminim ama malesef masatenisi konusunda aynı şeyleri söyleyemeyeceğim...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap